Alla inlägg den 7 maj 2009

Av zanna - 7 maj 2009 15:40

... på att skriva blogg längre... jag har en massa annat för mej så jag har helt enkelt inte tid att sitta vid datan. =)


i helgen som var så var vi till syrran i östersund å firade hennes födelsedag. det var skit skoj å träffa alla igen, det var ju ett tag sen. när jag kom dit så insåg jag att jag har saknat å vara där å att jag hade velat stanna hela helgen å umgåtts istället för att köra hem. =( jag måste ta mej i kragen å åka dit över en helg igen. saknar syrran mest av allt där uppe!!! <3 men snart är det semester å då kanske jag ska ta en vecka där å slappa. =) hoppas bara att syrran inte har nå emot det!!! =) =)


på söndan så var jg å karl´s tre syrror med barn å en kompis till Boda Borg i torpshammar! det var skit skoj kan jag lova. jag har aldrig varit där å jag kan säga till er som inte varit där att åka dit. det är ungefär som "fångarna på fortet" men lite större "banor" =)

idag så har jag varit ledig å jag har haft tråkigt, jag har varit hos mickels å druckit kaffe å terrat henne medans hon har rivit hallen som dom ska bygga om. jag vet inte men jag är lite rastlös å kan inte sitta still eller vara hemma... =( jag måste lära mej att ha tråkigt säger min my. att jag ska lära mej å njuta av min lediga dag när jag väl är ledig. men men... det kommer väl en dag då jag uppskattar att vara hemma. om allt går som det ska så kommer jag nog att vara hemma från vecka 36-40 å 1 år framåt. =) å då måste jag lära mej att ta det lugnt å som dagen kommer. =) men det är ett tag dit. först ska vi ha semester å sen jobba 6 veckor. =) skönt skönt skönt med semester. =)


nä nu ska jag ta å funder på nån mat som vi ska äta, är helt fantasi lös när det gäller mat nu för tiden... =(


ÄLSKAR KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3


puss å kram till resten. =)



Ovido - Quiz & Flashcards