Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av zanna - 9 augusti 2010 08:26

igår så hade vi dop för alma hemma på gården, jag trodde att det skulle vara skit väder men tack å lov så hade vi uppehåll hela dan. =)

vi hade lånat ett jätte tält av karl chef å tidigt igår morse så kom jag på att vi kanske skulle ha haft stolar att sitta på istället för filtar så då fick min bror å karl fixa det. =)

det blev ett lyckat dop till slut efter att jag har stressat hela veckan men allt som skulle ordnas. ett speciellt tack till min bror å hans fru för all hjälp före å efter så jag kunna vara med alla gästerna, jag tror inte ens att jag satt mej å pratade med alla. dåligt av mej. men nu är det över å nu kan jag slappna av. nu är det bara städandet som är kvar men det kan jag ta det lugnt med.


det har hänt så mycket den senaste tiden å bloggen har hamnat efter pga det fina vädret å allt annat. för nån vecka sen så gjorde jag nå som jag inte skulle ha gjort, jag krockade i gnarp. =( å det blev jag som är vållande så nu är det en massa pengar som ska betalas å en bil som ska lagas. =( så nu ska vi klara oss med en bil å hur ska det gå?? vet inte hur länge det blir men jag blir lite stressad av det. =( men men...


igår kväll så fick alma feber å har det även idag, hon har även fått nå orickar i ansiktet så karl funderar på om hon har fått vattkoppor. det vore ju bra om hon fått det nu så hon slipper sen. men kul är det ju inte. =(


nä nu ska jag ta reda på min lilla tös. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards