Alla inlägg den 23 september 2009

Av zanna - 23 september 2009 09:15

igår så for jag å abbe till min äldre syrra i östersund. kom fram vi 16 tiden igår å emil å abbe började förstås att leka på en gång. =) vi halv nio så kom abbe å berättade att dom inte kunna leka nå mer för emil hade somnat. =) stackarn blev trött å somnade när dom kollade på film, då sa jag till abbe att han kunna ju leka själv en stund så skulle han strax få gå i säng han oxå. =) så då gjorde han det. han är söt lilla abbe. han blev så bekymrad över att emil inte hade klätt av sig å borstat tänderna men jag förklarade att han skulle nog klä av sig om han vaknade å tandborstningen fick han nog hoppa över en kväll. =)


ikväll så ska jag å abbe fara till min bror som bor i offerdal å hälsa på han å hans familj. abbe har inte träffat dom än fast jag å karl har varit tillsammans i snart tre år. =) men ikväll så ska det bli av. när andreas å linnéa har varit till oss så har vi alltid lyckats pricka in det så att abbe har varit hos sin mamma å när jag å karl har varit här så har det oxå varit så men nu är abbe med å nu ska de få träffa varann. =) hoppas att philip å alexander tycker att det ska bli skoj oxå. =)


imöra så ska vi åka hem, det blev bara en kort visit här uppe den här gången men det känns som om det är sista gången innan den lilla kommer så då får det vara så. får ju iaf träffa syrran å det var ju det jag ville å nu får jag göra det. =) hon jobbar ju iofs men det blir ju en liten stund om dan iaf. =) =) å imöra så är hon ledig så då har vi hela dan å umgås innan jag å abbe sätter oss i bilen å far hem. =)


nu ska vi göra oss i ordning för att åka ner till stan. vi måste ju ha nånting att göra medans alla jobbar. roger skulle plocka upp oss där nere när han slutar så då slipper vi åka buss hem. =) det är så svårt att hitta parkering i den här stan om man inte vet var det finns å jag har ingen lust med nå parkeringshus så då ska vi åka buss. smidigast så. =)


nä nu har jag skrivit nå rader till... =)


ÄLSKAR KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss å kram

Ovido - Quiz & Flashcards