Alla inlägg den 10 april 2009

Av zanna - 10 april 2009 11:23

nu skriver jag några rader igen, jag å abbe sitter å spelar lite tv-spel medans vi väntar på att gun å ruth med barn ska komma. dom skulle komma vid 11 men nu är de på väg iaf. =)

abbe är så rolig å snäll, han uppskattar allt vad vi gör med han å när han får vara med sina kusiner så blir han så så så glad. =)

när han ska gå på dagis å jag är uppe samtidigt som dom så frågar han jämt om inte jag kan komma å hämta honom för vi gör så roliga saker ihop. hihi jag vet inte om jag tycker att det är så skojiga saker men han gör det å det är ju huvudsaken. =)


fick mess av SS nyss, "hej minns du mej?" har varit skit dålig på å höra av mej dom senaste dagarna, förlåt för det! =) hoppas att du kan förlåta mej?!

imöra så ska vi hem till henne å äta lite innan jag ska jobba å abbe får leka med adam å alwin å det tycker han är skit skoj. får se om karl ska med, jag hoppas på det iaf. =) =) =)


jobbar kvällar hela helgen men jag får vara hemma lite iaf å det är bra.


vad ska jag nu fördriva tiden men tills folket kommer... hmmm. jag får spela lite till med abbe. hihi


jaja... nu har jag skrivit två inlägg idag.. så nu har mina läsare lite till å läsa. =)


ÄLSKAR KARL Å ALBERT!!!! <3 <3 <3 <3


puss å kram till resten.

Av zanna - 10 april 2009 10:02

idag är det långfreda å påsken har kommit.  =)

igår så var vi till folket i ovansjö å åt midda å ungarna var påskkärringar å gick från hus till hus å fick godis.  jätte trevligt var det.

idag så ska vi till norrfjärn å kolla på när karl spelar pingis med gun ruth my å oskar. ska oxå bli skoj.  sen vet jag inte vad som händer men hemma under eftermiddan blir vi för abbes morfar ska komma å hälsa på honom. =) det blir roligt för abbe, vi var dit igår så abbe fick påska men då jobbade han natt så det var bara anne-maj hemma. men men det gick ju det oxå. abbe blev glad å det var ju huvudsaken. =)


är jätte trött idag. vet inte riktigt varför det är så... underar ja om den här dagen kommer att bli lång. usch usch usch...


nä nu ska jag ta å borta gaddarna lite innan gänget kommer. =)


älskar karl å albert. =)

puss å kram till övriga.

Ovido - Quiz & Flashcards