Alla inlägg den 28 april 2009

Av zanna - 28 april 2009 16:41

sitter nu hemma å väntar på att herren i huset ska komma hem, den lilla herren är hos sin mamma så det är tyst å tomt. =(

när jag slutade jobba så var jag till mamma en sväng å kollade hur det var med henne, hon har klippt sig å det blev jätte fint. =) när jag kom hem så var jag till the mickels family. =) riktigt skojiga familj det å inte  friska på en fläck men det är väl därför man gillar att gå dit oxå. hehe.


förkyld börjar jag på att bli oxå, inge skoj alls. är bara irriterad när jag blir det så jag är inge skojig att umgås med då. =(


till helgen så ska jag å karl å min my anna å mamma åka till syrran för hon fyller år. vi åker tidigt för my å anna ska lägga solfilm på "brorsans" bil. å sen hoppas jag att vi är hemma före 18 för då ska vi åka å gratta en arbetskompis som fyller 50 men det får man väl se då. hoppas det blir skoj iaf. ska ringa till bror å fråga om han ska dit med sin familj så att man kanske kan träffas en sväng. ungarna iaf. =)

å på söndan så blir det förhoppningsvis boda borg men vi får se hur det blir med den saken. =) vet ju inte hur karls syster hade tänkt sig riktigt men det ordnar sig väl det oxå. =) =)


nä nu måste jag ta å göra i ordning lite mat innan jag svälter ihjäl. hihi


ÄLSKAR KARL Å ALBERT! ni betyder allt för mej!!! <3 <3< <3 <3


puss å kram

Ovido - Quiz & Flashcards