Alla inlägg den 21 september 2010

Av zanna - 21 september 2010 20:06

här hemma är vi sjuka, mer eller mindre iaf. jag å alma är dock på bättringsvägen men nu är karl liggandes. jag sa att det var tur att abbe skulle fara till sin mamma igår så kanske han klarar sig undan med hosta bara. vi får hoppas på det bästa. =)

vi försökte att fara på kalas igår men vi blev inte där så länge för karl mådde inte alls bra så när vi var hemma igen kl 20 då borstade karl tänderna å gick i säng medans jag satt uppe. det kändes konstigt för att det är alltid jag som går i säng först av oss i den här familjen. =) men igår så var det karl. =)

vi har inte fått så mycket gjort idag men jag har tvättat å karl har försökt sig på köket, det blev ju rent men ack så sliten han blev efter det.

jag hade velat gå ut en sävng med alma oxå för det märktes så väl på henne att det var tråkigt inne å så fort vi gck mot dörren så kom hon krypandes i full fart å ville gå ut. men jag har ingen ork i kroppen än men i morgon så kommer ev louise med barn å då blir vi ute så inte nellie å neville blir smittade. det spelade ingen roll sa louise att vi var sjuka hon behövde koma hemifrån. =) så välkommen hit. =) =)


nu är snart den eländiga september månaden över. det känns hur bra som helst att vi bara har två födelsedagar kvar nu å det är lilla my å så abbe. så det blir kalas både sönda å månda till veckan. sen är det äntligen slut. men då har vi ju ruth å sussie i oktober men en i början å en i slutet. =) =)


det känns lite som om vi ligger lite efter med abbe, vi har inte köpt nå presenter å vi har inte pratat om nån tårta än, om vad abbe vill ha. om jag ska göra en eller om jag ska beställa en rolig. =) det märks. till helgen om vi är pigga å glada så ska vi åka till stan å göra klart allt sånt. =) ska bli skoj. =) =) han har skrivit en lång önskelista så vi får gå efter den. vi har typ bestämt vad vi ska köpa, han är så  bra abbe på det viset för han önskar sig inte bara leksaker utan han ville ha ben 10 säng kläder så det ska han få. leksaker får han ju så mycket ändå så det räcker å blir över för flera. dom är bara roliga i en vecka kanske å sen har han glömt bort dom, om det inte är utklädningskläder för det tycker han är jätte skoj. =) =)


nä nu ska jag fortsätta med att kolla på hockyn, linköping leder med 3-1 så det är inge vidare men än är det en perid kvar så vi hoppas på det bästa. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram



Ovido - Quiz & Flashcards