Alla inlägg den 7 september 2010

Av zanna - 7 september 2010 10:13

i söndags så kom jag å alma hem igen efter en resa till sthlm.

ruth,ann å lilla my skulle ner å springa tjejmilen/lilla tjejmilen så vi blev erbjudna att följa med. så vi blev 7 st som for i torsdag. jag å alma åkte till min kusin å hennes familj å hälsade på, har inte träffat dom sen amelie var 3 månader å nu fyller hon 2 år i oktober så det var ett tag sen. =) hon har blivit så stor den lilla tjejen. =) hon å alma lekte bra tillsammans med som med alla barn så blev det lite grin å gnäll men sånt står man ut med. =)

jag trodde att alma skulle bli gnällig i bilden på väg ner för hon tycker inte om att åka långt men hon var snäll hela vägen dit å hon sov nästan hela vägen hem så det var skönt. =)

vi hade det jätte skönt å komma bort en stund vi bara myste å hade det bra. =) alma har väl aldrig sovit så mycket som hon gjorde där nere. hemma så sover hon bara korta stunder men när hon sov 2 timmar på dan där nere så började jag att bli orolig å gick å kollade på henne hela tiden. =) men hon var nog bara trött efter att ha lekt hela dagarna. =)

vi åkte en sväng ner till vällingby centrum å då åkte hon tunnelbana för första  gången, hon var lite skeptiskt till det å sa inte nå alla under tiden, vi var till en jätte fin park alldeles breve där zabina bodde å då lekte hon i en sandlåda för första gången å det var oxå jätte skoj. vi var ju aldrig till nån strand i sommras så hon har inte sett sand förr. =) jag glömde kameran hemma i vanlig ordining så det blev inte så många kort tagna eftersom det blir så suddiga kort med kameran på mobilen. =( men men...


annars så har det inte hänt så mycket, jag har börjat att jobba lite mer å det känns bra. det som är krångligt är att vi inte har så många som kan vara barnvakt å jag vill ju inte utnyttja mamma å siv så mycket. men det blir ju bättre sen det oxå om hon börjar på dagis. =)


den här veckan har vi fullt upp, idag så skajag till tandis å imöra så är det bvc å sen ska vi träffa linda å andrea. =) det var jätte längesen vi sågs så det ska bli skoj. =) =)


nä nu måste jag ta reda på fröken alma som vaknat. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards