Alla inlägg den 30 september 2010

Av zanna - 30 september 2010 14:10

jag har inte hunnit med mej att uppdatera bloggen så mycket på sista tiden. men nu tänkte jag att jag skulle ta å försöka med det.

abbe fyllde år i måndags å det blev en väldigt lyckad dag. min mamma å my kom för att hälsa p å hjälpa mej att få i ordning på huset innan alla gäster skulle komma på eftermiddan å abbe blev glad över jacka å bakugan kulorna han fick. =) jag å karl väckte abbe med frukost å sång på morgonen å så fick han självklart en present, en bakugan dräkt. den bodde han i hela dagen med undantag från kläder då vi skulle åka å handla å hämta kussen oskar.

innan vi for å hämtade oskar så fick abbe öppna ett paket till å det var en kizz skiva. han blev ännu mer lycklig när han såg det. men av nån underlig anledning så tror abbe att det bara är pappa som köpt den. men så är det ju inte har vi försökt förklara men nä, det är bara pappa.

när alla gästerna kom så fick han säklart öppna resten å när han säg att han fått allt det han önskat sig så blev han jätte glad. ben ten sängkläder, å så fick han en radio styrd bil av oss som såklart inte fungerade.. det är andra gången han får en bil som inte fungerar men min my å sussie skulle in till stan i tisdags så dom bytte den å my såg till så att dom provade den i butiken innan dom for så vi fick till å med bilen med batterier. helt otroligt. =)

abbe fick även ett ben ten tält av fastrar å farbror å tant sussie som han nu ska sova i i vardagsrummet från å med idag tills på sönda så han får väl göra det beroende på om han sover  eller inte å om han kliver upp i ottan å kollar på tv.

på lördag så ska han öven inviga sina fotbolss skydd som han fick utav lill my för då är det en föräldrar match som avslutning på fotbollen. föräldrar mot barn så jag undrar hur det kan gå. =)


idag så har jag å karl varit in till den stora staden hudik å besiktat audin å den gick igenom men en bra att veta. å efter det så for vi å gjorde UL på det nya tillskotten å allt såg så bra ut så. =) hon flyttade mej till den 5e mars istället för sista februari.  men vem vet, alma tittade ju ut för tidigt så kanske den här lilla knodden gör det oxå. dock så tog vi inte reda på könet den här gången. karl ville inte så han fick som han ville eftersom jag fick som jag ville med alma. men när vi satt oss i bilen igen å skulle fara hem så säger vi nästan samtidigt att det kommer att bli en pojke. =) vi båda fick en känsla av att vi såg en snopp men det kan ju lika gärna vara så att det var navelsträngen. det märks när den tittat ut. =)


nä nu måste jag göra mej å barnen i ordning för de ska till farmor å jag ska fara å jobba. =) nice nice.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards