Alla inlägg den 6 augusti 2011

Av zanna - 6 augusti 2011 13:28

som vanligt så händer det mesta när karl inte är hemma. idag när jag hade duschat å skule gå upp å klä mej å ungarna så märker jag en stor pöl på golvet i sovrummet å jag tittar mot fönstret å tänker att det kanske kommer därifrån men det är så lite öppet så det var nog inte det så jag tittar upp mot taket å ni tror inte att det har regnat in genom taket. å eftersom nockplåten inte har kommit på än så var det såklart därför... jävla skit! karl var ju inte hemma så det var bara att föräka fixa själv, ringde till flera olika personer för att få hjäp men inget svar så jag ringde till ruth, som var så himla snäll å kom å var med ungarna så jag kunna klättre upp på taket med en pressänning å spika fast den innan det kom mer regn, det var inte bara å göra det. den vägde as, den är stor som bara den å den fastnade överallt. jag trodde jag skulle bli galen innan jag fick dit den. när den väl var på plats så fick jag lov att spika fast den gamla nockplåten så det inte läkte in på andra sidan huset å det gick ju bra iaf. å nu skiner solen så det känns bra nog onödigt att hålla på å krångla bara för att det skulle bli fint väder igen... sen var det bara till att ta bort vattnet i sovrummet å upptäcka att det var blött i sängen oxå.. måtte det här vara klart snart så vi slipper mer bekymmer...


annars så rullar det på här hemma, affe har fått två tänder nu å han är inte på sitt bästa humör. grinar å gnäller mest hela dagarna. alma är som alma är, hittar på allt bus som man bara kan. å abbe kom hem från rättvik igår å är på fotbolls cup idag. skönt å ha alla samlade igen. abbe lovade att han inte skulle sova borta på ett tag nu så vi får ha han hemma å mysa. =)


min sista lediga dag idag å sen kör vi på med 8 dagara jobb, hoppas på att få några turer vecka 33 oxå. =) å veckan efter det så börjar skolan igen å så dagis å karl börjar jobba. kommer att bli bra med att försöka få in lite rutiner igen, det kan har vi varit utan sen skolavslutingen.


nä nu ska jag ta å slappa lite innan alma å alfonz vaknar igen.


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards