Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av zanna - 18 augusti 2011 14:13

igår så var jag med alfonz på sjukhuset. trodde vi skulle prata lite å kanske ta nått prov, men vi pratade en massa å det blev många rör som skulle fyllas + ett som ska tas på månda.. hua hua.. läkaren sa att han trodde inte att alfonz var sjuk (hade för få symtom) men om han skulle vara det så är han allvarligt sjuk å kan bli jätte dålig jätte fort. =( det kom en kille från lekterapin å knäppte kort på honom som skulle skickas till uppsala för konsultation. å sen får vi utgå i från provsvaren. läkaren sa att det fanns många olika sorters hormoner men att vi skulle ta prov på dom viktigaste å visar dom inget så skulle vi ta prover på andra sorter. för nå fel är det sa han å det ska vi inte vifta bort. pratade även om binjurarna men det hängde jag inte riktigt med på för när han började prata om uppsala blev jag lite smått stressad.. jag vill å önskar verkligen att han inte är sjuk. alla barn borde få vara friska, dom har ju hela livet framför sig. nu är det bara att hålla tummarna å hoppas på det bästa.


annars så händer det väl inte så mycket mer än att jag jobbar å jobbar å när jag slutat jobba så åker jag hem å i stort sätt bor på taket. det är flera som inte tror att jag hjälper till med det att jag bara är hemma å gör ingenting förutom att vara med ungarna men så är det inte för er som inte vet det. jag har satt många spik i det här taket å jag har lagt många plåtar å lagt en jävla massa papp. så bygga tak det kan jag lova er att jag gör. å det är bara karl som sett det i princip. skulle upp på taket nu oxå när jag kom hem med då kom sven så då struntar jag i det för då blir jag bara i vägen.


alma å alfonz har varit hos momma sen i tisdag å ska väl kanske vara där tills på lörda om jag inte hämter hem båda två på freda. alfonz sover hemma å åker med mej tillbaka på morgonen med alma sover där. momma å alma hade somnat båda två kl 20 igår så momma är nog helt slut skulle jag tro. alma har varit å hälsat på dagis idag som en förberedelse inför att hon börjar igen på månda efter 10 veckors ledigt. hon hade tagit fröken i handen idag å gått å lekt direkt så det var ju bra. =) ingen konst att ha henne där. =) =)


nä nu ska jag ta å göra lite nytta.


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KRAL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ovido - Quiz & Flashcards