Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av zanna - 31 augusti 2011 08:43

idag tror jag att alla barnen har vaknat på fel sida. abbe suckade för att han måste till skolan, det verkade som om han inte alls ville det. alma var varit lätt stött å grinig, å alfonz har oxå bara gnällt. peppar peppar så har alma sovit hela natten i natt å jag hoppas att det fortsätter så men bara för att jag hoppas på det så var det väl bara för i natt. 

när abbe skulle gå till bussen nu på morgonen så skulle alma ha på sig en jacka å stövlar å så traskade hon oxå iväg, i pyjamas, nasse under armen å med sin telefon i handen. så gulligt. =)


igår så var faster gun snäll å körde abbe på träningen så jag kunna ge dom andra mat å komma senare. dum tid å lägga fotbolls träningen kl 17. allt blir knas. tidig midda för alla utom karl som inte ens har slutat jobba. alfonz är ju flexibel när det gäller mat så han kan man ju ge mat på plats. blir lite smått stressad av att få med mej 3 barn till fotbollen men det är bara att bita ihop å försöka göra det bästa av situationen.


imöra så är det skolfotografering för abbe, tyvärr så blir det inga enskilda kort i år för även där är tiden lite dum för syskonfoton. den tiden krockar med abbes träning så vi får ta det där med enskilda senare när vi har lite mer tid å planera det. å nu under hösten så är det ju en massa födelsedagar oxå så då blir det ännu mer krångligt. 


igår så var dagis ute i skogen, alma å en liten kille till hade fått för sig å gå å kolla på en traktor så dom gick i från dom andra i gruppen. =) 


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards