Alla inlägg den 12 april 2012

Av zanna - 12 april 2012 11:50

nu är det snart en månad sen jag skrev, jag har ingen lust att skriva så mycket längre men skriver nån rad nu ändå. =) några läsare kanske blir glada nu när jag har  gjort ett inlägg. =)


här händer det inte så mycket för tillfället. jobbar å sliter å när jag är hemma så roar jag mej med alla barnen. =) försäker att vara ute varje dag fortf, nu tar sig affe fram obehindrat ute oxå trots att kläder å klumpiga stövlar. =) kommer han inte ut så fort som han vill så står han å skriker innanför dörren å vill ha hjälp med kläderna, tar han sist när vi ska ut å när han ser abbe å alma gå ut så blir han jätte arg. hihi han är för söt. =)

alma surrar på som vanligt å är inte tyst en minut. =) om man ber henne vara tyst en stund så säger hon bara nej å fortsätter att surra. =) lik sin bror. =)


påsken har varit nu å jag har jobbat, vi grillade en dag med gun fredrik ann å barn.  jätte trevligt å till helgen så blir det grillning igen å det blir nog minst lika trevligt den här gången oxå. =) synd att några inte kunna komma. men men...


ikväll så är det jobb igen, 3/5 kvällar den här veckan. skulle ha haft en förmidda på lördag men då var det en som ville byta så då gjorde jag det. så då blir jag ledig på lörda å det är ju toppen!! =)


nä nu ska jag ta å göra lite nytta innan småttingarna vaknar. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards