Alla inlägg den 17 april 2012

Av zanna - 17 april 2012 12:12

idag är det en speciel dag, det är prins caspians födelsedag. han skulle ha blivit två år idag.

vi var till caspian igår å tände ljus å lämnade en liten present. en liten boll med armar å ben. =) han skulle nog ha tyckt om å leka med belle nu om han hade fått stanna med oss alla. =)

igår när vi var på graven så frågade jag alma om hon visste vem som bodde där.. klart å tydligt så sa hon: cappe bor här! hon brukar vilja titta i hans album som vi har ståedes på en hylla i vardagsrummet så då tittar vi å jag berättar för henne vem det är. "sen, suss å cappe" säger hon när hon tittar på bilderna.

jag önskar att det vore annorlunda, jag önskar att han hade fått stanna med oss. två år har gått fort å jag antar att tiden kommer att fortsätta att gå fort, hur mycket jag än önskar att vi kunna stanna på den 17e april för 2 år sen. 

varje gång jag lägger affe i sin säng så dyker caspian upp i mitt huvud, affe fick ett "spjälsängs skydd" med två pingviner på när han föddes, en som caspian hade haft. den kommer att få vara med affe i hans säng tills den dan affe väljer att ta bort den. =) grattis på din dag lilla vän. =)


KÄRLEKEN ÄR! <3

Ovido - Quiz & Flashcards