Alla inlägg den 16 april 2012

Av zanna - 16 april 2012 13:01

igår var det ju så fint med värme å sol så vi var ute hela dan med undantag för mat å tupplur. vi krattade lite å så gjorde vi om en rabatt under vardagsrums fönstret å det blev så himla fint. vi flyttade ut den från väggen å så tog vi bort flera blomgrupper så nu har vi bara tre stycken kvar i den så nu kan dom växa sig större. flytta en liten bomma till kitteln så vi har nå fint i den oxå. nu är det bara å vänta på att det ska blomma. =) idag så har jag grävt en grop för nu ska jordgubbsplanten ner i marken så jag slipper se pallkragarna. =) så kan dom växa mer fritt oxå å bli större å finare å så blir dom lättare att sköta. =) sen när det är klart är det dags att ta tag i rabbaten under köksfönstret så det blir nån ordning på den oxå. har varit lite trångt å poa på med den när pallkragarna har stått i vägen.. senare så ska det planteras fina blommor i dessa fula rör som vi har vid infarten å hängas upp amplar på bron. kommer att se ut som en djungel här när det är klart med fin kommer det att bli. =) har en sån otrolig energi nu när det går att vara ute hela dagarna å när jag vet att jag ska vara hemma HELA långa sommaren!! härligt härligt.


i helgen så hade vi två systar till karl här med respektive, barn å reine här på grillning. hur skoj som helst. =) tack för det. orkade mej inte vaken längre än till 23 å alma kämpade sig uppe tills kl var 22.30 tror jag. tänkte att jag skulle få sovmorgon i går då eftersom hon var vaken så länge men hon var uppe kl 7.30, affe å jag vaknade 8.30 av att ama slog igång stereon på högsta volym å grabbarna oskar å abbe kom strax efter kl 09. en lugn morgon i ett hus fullt av liv. =) 


i natt så föddes det en liten flicka vid namn elma, stolta föräldrar till denna ursöta flicka är anna å simon. en kopia av sin storasyster greta är vad hon är. så himla söt så nu ska vi äka å snosa bäbis bara dom har kommit hem å kommit in i allt vad som gäller äta å sova. =) grattis grattis till er!!! =)


ikväll så ska vi fara ner till gnarp å fira en liten prins som fyller år imöra. jag jobbar kväll imöra så vi åker dit idag istället. =) =)


nä nu ska jag göra lite nytta igen, har skrivit några rader nu så nu får det räcka. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! =)


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards