Alla inlägg den 12 februari 2009

Av zanna - 12 februari 2009 20:13

är här å dagen har gått ganska fort. fel å klaga det hade kunnat vara sämre.=)

Abbe var så söt när han kom hem, han kom fram till mej direkt å frågade vad jag hade gjort idag å så fick jag flera kramar innan vi skulle äta. vilket bara var ett par min efter att dom hade kommit hem. =) tycker verkligen mycket mycket om han! <3 <3 <3


Sitter nu själv framför tv´n efter att ha nattat abbe å karl är i hudik å simmar. rasmus kom hit för en stund sen å lämnade en lillebrors bästa. gött gött. =)


imöra så är det jobb igen å jobbar till 16, det är tungt å jobba till 16 på en freda men det får väl gå ann. jobbar ju med syrran så det ska bli skoj. det händer inte så ofta att vi gör det även fast vi jobbar på samma avd.


nä nu har jag inte tid med det här... skriver kanske en rad imöra kväll.


puss till mina nära å kära. <3 <3 <3

Av zanna - 12 februari 2009 14:28

Det här är mitt första inlägg å jag vet inte vad jag ska skriva... det var sara som sa till mej att jag skulle ta å skaffa en blogg så nu har jag gjort det... hoppas att hon är nöjd nu då. =) 


idag så är det min ända lediga dag å vad har jag gjort med den?! inte mycket.. har städat hela huset och det känns mycket bra. jag är så duktig. =) vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. bara vara hemma å ta det passivt innan jag ska jobba i helgen. =) jobbar bara dag turer i helgen å det är bra så jag kan vara med familjen på kvällskröken. mysigt=)


äntligen så börja min förkylning att ge med sig, standard med halsfluss så fort jag blir förkyld så nu hoppas jag att det dröjjer tills nästa gång. =) 


jag hoppas på att det här året blir bättre än det förra, då hände det bara en massa tok hela tiden. än så länge har det börjat bra å jag hoppas att det fortsätter så. hoppas kan man ju göra iaf..=)


nä nu ska jag ta mej en rök men vi ses snart igen. =)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards