Alla inlägg den 20 februari 2009

Av zanna - 20 februari 2009 13:32

... å nu är jag ledig i två dagar. ska bli så hinla skönt. =)

ska bara vara hemma å ha det mysigt med karl. jag har beställt en romantisk midda av han tills imöra så jag hoppas att han fixar en sån. vad glad jag skulle bli då! <3


har jobbat idag å det har flytit på bra. dagen har gått fort i jämförelse med de andra dagarna den här veckan så jag har jobbat. dom har gått hur trögt som helst.=( men men det ska ju finnas såna dagar oxå.


tycker så himla synd om dej (SS) hoppas på det bästa för din skull!jag hoppas att du hör av dej till mej så fort du vet vad som händer i framtiden! jag finns här vid din sida å det är bara att ringa dygnet runt! love you! <3


tack till dej cim, hoppas att du gör som du har sagt å ringer mej i helgen så kanske vi kan hitta på nå skoj för omväxlingsskull. =) nice isf. =)


har varit jätte trött den här veckan, har bara haft mardrömmar om allt möjligt å sovit väldigt illa. somnade 20.30 igår å vaknade 01.30, trodde jag hade sovit klart så gissa om jag blev förvånad när jag kollade på klockan å insåg att jag fick sova flera timmar till. =) men vakande kl 06 å då gick jag upp. varför skulle jag ligga kvar å vänta på att klockan skulle ringa... tog en lång, varm skön dusch istället. =) Mmmmm..


nä nu ska jag ta å hitta på nå å göra.


ÄLSKAR KARL Å ALBERT! <3 <3 <3 <3 <3 <3 


puss till mina kära vänner! 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards