Alla inlägg den 25 juni 2011

Av zanna - 25 juni 2011 22:30

nu har det varit midsommar å vi firade den dagen tillsammans med karls syster å hennes familj i ovansjö hos nån granne till dom. det var trevligt å mycket god mat. alma gick å väntade hela dagen på att hon skulle få cykla med pappa från årskogen till ovansjö. det gick hur bra som helst, hon satt å pratade å ropade på pippin å sjöng. =) hon var nog ganska sliten för hon sov till kl var 09.45 i morse. =) till å med jag var uppe före henne å det tror jag hon tyckte var konstigt för det händer ju aldrig. =)


annars så har veckan varit bra. nu är det bara en vecka kvar till karl går på semester å det ska bli så himla skönt å ha honom hemma även om jag ska börja jobba om tre veckor. =) fick intro dagar nu å jag ska göra en kväl den 28e juni å en dag den 4e juli. =) noce nice. ska blir så himla roligt att få komma tillbax. =)


även om jag kommer att sakna att vara hemma så kommer jag att uppskatta tiden som jag är hemma mer om jag är borta ibland. jag kommer nog att få en annan sorts ork till att vara hemma. =) 


nä nu ska jag ta å luta mej tillbaka å njuta av lugnet en stund innan det är dags för sängen. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards