Alla inlägg den 30 juni 2011

Av zanna - 30 juni 2011 09:08

igår så satte jag mej å åkte till hudik å mvc, vägen dit gick bra för bilen hade stått i skuggen på morgonen så den hade inte hunnit bli så varm, men när jag skulle åka från hudik så hade jag parkerat på kotorget å där var det SOL å  när jag skulle fara hem var det fruktansvärt. jag har ingen ac i bilen så resan hem gick fort kan jag säga.  hua hua vad jag var svettig när jag kom hem. efter lunch så stängde jag dörren å slog på ac´n inne å då blev det behagligt. stackars lilla alfonz tycker inte alls om värmen så han fick ligga i vardagsrummet å kyla av sig lite. å då blev han nöjd. =)


igår kväll så fick vi besök av lars å anna som kom med en present till alfonz. =) anna avslöjade att dom hade fått åka å bytt kläderna en gång för dom hade köpt strl 62 å han drar 68/74 nu så det skulle inte ha passat så bra. tack för dom fina kläderna. =)


jag hoppas även på att jag får jobba i helgen, anna sa att det kanske behövdes folk så jag är villig att jobba. =) det var så hima kul att komma tillbax så jag skulle kunna gå tillbax på heltid nu men det går ju inte. =) lite ledigt vill jag ju ha med karl oxå. =)


just nu är det bara jag å alfonz som är vakna, dom andra två sover fortf. sitter å funderar på vad vi ska göra idag. bada kanske?


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards