Alla inlägg under februari 2009

Av zanna - 20 februari 2009 13:32

... å nu är jag ledig i två dagar. ska bli så hinla skönt. =)

ska bara vara hemma å ha det mysigt med karl. jag har beställt en romantisk midda av han tills imöra så jag hoppas att han fixar en sån. vad glad jag skulle bli då! <3


har jobbat idag å det har flytit på bra. dagen har gått fort i jämförelse med de andra dagarna den här veckan så jag har jobbat. dom har gått hur trögt som helst.=( men men det ska ju finnas såna dagar oxå.


tycker så himla synd om dej (SS) hoppas på det bästa för din skull!jag hoppas att du hör av dej till mej så fort du vet vad som händer i framtiden! jag finns här vid din sida å det är bara att ringa dygnet runt! love you! <3


tack till dej cim, hoppas att du gör som du har sagt å ringer mej i helgen så kanske vi kan hitta på nå skoj för omväxlingsskull. =) nice isf. =)


har varit jätte trött den här veckan, har bara haft mardrömmar om allt möjligt å sovit väldigt illa. somnade 20.30 igår å vaknade 01.30, trodde jag hade sovit klart så gissa om jag blev förvånad när jag kollade på klockan å insåg att jag fick sova flera timmar till. =) men vakande kl 06 å då gick jag upp. varför skulle jag ligga kvar å vänta på att klockan skulle ringa... tog en lång, varm skön dusch istället. =) Mmmmm..


nä nu ska jag ta å hitta på nå å göra.


ÄLSKAR KARL Å ALBERT! <3 <3 <3 <3 <3 <3 


puss till mina kära vänner! 


Av zanna - 18 februari 2009 14:08

... jag har haft. det började jätte bra men innan jag skulle hem från jobbet så tror jag att det var några som blev sur på mej. jag har inte gjort nå fel alls utan bara sagt vad som är sant å det kan dom tydligen inte accepter men men det är inte min huvudvärk...


tack SS för den fina komentaren å sluta säg att jag klagar på dej! det gör jag verkligen inte, vill bara ditt bästa.


Till min Älskade KARL!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Do love me, or do you not?

you told me once but i forgot, so tell me know and tell me the true,

so i can tell you.... I LOVE YOU! <3


Av zanna - 17 februari 2009 19:20

idag har jag jobbat som vanligt. jobbade med både sussie å anne så det var skoj. vet inte när jag jobbade med anne sist men det var längesen å lika skoj som vanligt. =) har alltis roligt med henne. hihihi


idag åkte abbe till sin mamma å nu kommer det att vara tomt å tråkigt igen.. men tiden går fort å snart är han hemma igen tack å lov. bara 5 dagar tills han kommer. =)


jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag tror på hoppet. hoppet om att allt ska bli bra i framtiden å jag vet att jag kommer att lyckas med det jag vill. plugga tror jag att jag tänker göra till hösten. jag har fyllt i en anmälan som väntar på att bli inskickad. det ända jag ska göra är att skriva ett personligt bra men jag vet inte hur man gör. hihi kanske ska be nån som känner mej riktigt bra skriva den å sen kan jag ändra om det behövs. =) någon som känner sig manad till detta??


hoppas att du vet att jag lyssnar på dej om du vill prata. jag vill inte att du ska må dåligt. vill dej bara väl! =)


Karl, jag vet inte vad jag skulle göra utan dej. Ölskar dej så otroligt mycket!!!! Albert lika så! ni är underbara. =)


puss å kram till mina när å kära.

Av zanna - 16 februari 2009 15:25

... här hemma så går det bara tunt runt runt i alla dessa sjukdommar... vi trodde att abbe hade frisknat till igår eftersom han inte hade spydd sen freda natt men i natt så spydde han ner sängen igen. tycker synd om honom som aldrig får bli frisk å förbli frisk.. men det vänder väl när det blir vår får jag hoppas. jag vill oxå bli frisk men det känns som om det är långt borta, 7 dagar kvar på penicillinet å jag mår jätte illa på dom så dom här dagarna kommer att gå jätte sakta. =( ganska leds nu på å vara sjuk..


hoppas att du min vän SS mår bättre snart å hittar tillbax till motivationen å att du blir den optimist som du är. =) tycker inte om att du inte är som du brukar vara. =(


har varit på möte iadg å det var ganska intressant. tycker om det här med demens, det är jätte intressant å få info om det å få veta vad man ska göra för att dom som har en demens sjukdom ska må bättre å få lite stimulans i vardagen. =)


vet inte om jag har nå mer å skriva om så jag slutar nog här..


Älskar mina killar karl å albert! <3


puss å kram till övriga.

Av zanna - 14 februari 2009 10:07

i natt så har jag inte sovit mycket, haft ont i halsen å precis när jag somnat igår kväll så vaknade jag av att abbe var jätte ledsen... klev upp å skulle gå till hans rum å då möttes jag av en liten förskräckt kille som spydd ner hela sig å precis hela sängen. att en sån liten kille kan få ur sig så mycket.. tyckte jätte synd om honom. han var alldeles genom blöt hela han å så frös han. tror jag det när han såg ut som han gjorde. så det var bara till ta göra rent abbe å byta pyjamas å sen gå upp å byta rent i hans säng. trodde jag skulle spy oxå när jag rev ut allt i sängen för fy vilken stank det var. usch usch. karl väckte mej vid nio å det kändes precis som om jag hade somnat när han kom till mej med kaffe på sängen. =) så gullig är han! han har flytt fältet nu å åkt till sundsvall. förstår om han inte vill vara hemma med oss, en med magsjuka å en med halsfluss. som bäddat för att bli sjuk. hihi


har tagit min första penicillin tabb nu på morgonen, hoppas att det går över den här gången annars så vet jag inte vad jag gör. sjukdommarna går bara runt runt runt.. skit trist för vi kan aldrig hitta på nå skoj. =( men men... bara å ta nya tag. nu ska jag ta å dona lite här så vi hörs sen....


puss å kram till mina killar!

Av zanna - 13 februari 2009 19:23

ja idag är det fredagen den 13e å det har verkligen inte medfört sig tur... det började med att det var en massa som hände på jobbet, inga skojiga saker å sen så var jag till hälsocentralen igen för jag har fått tillbax halsflussen =( ny dunder penicillin kur i 10 dar å när jag kommer hem så har vi fått alberts provsvar sen vi var till doktorn å det visade sig att han är allergisk mot katt hund å så visade det possitivt på det ospecifiserade så vi ska tillbax under vecka 9 å göra mer tester... ingen bra dag. nu måste vi göra oss av med katterna å vi vill inte skicka dom till katthimmlen så vi måste hitta nya hem åt dom å hur lätt är det med tre stycken. abbe själv blev jätte ledsen när vi berättade att han inte tål dom å att dom måste flytta. han vill inte det men på nå vis tror jag att han förstod att han blir friskare då. å det är ju bra. jag sa att när vi har gett bort dom så kan vi åka till deras nya hem å hälsa på å det ville han göra. han sa: jag är väl inte allergisk mot mina kompisar så jag kan fortsätta att vara med dom?! nej nej sa vi, du är bara allergisk mot djur men du kan fortsätta att vara med dina kompisar ändå, även om dom har djur. å sen var allt bra igen. jag kan inte låta bli att tycka synd om honom. katten bergström är ju hans egan katt å det är klart att abbe vill ha kvar han. liksom att jag å karl inte vill göra oss av med dom men det är ju för abbes bästa å vi vill ju att han ska vara frisk!!!! han är ju vårat allt!


nu sitter jag hemma själv, abbe å karl har åkt å badat, jag ville inte följa med eftersom jag har halsfluss igen å jag ville inte sitta på kanten å vänta på att dom har badat klart. hade ju velat bada jag med men men jag får följa med nån annan gång. =) badhuset finns ju kvar. =)


har ingen aning om vad jag ska skriva nu så jag slutar här... =)


puss å kram till karl å albert! ni är mitt allt.

puss å kram till övriga av mina nära å kära. =)

Av zanna - 12 februari 2009 20:13

är här å dagen har gått ganska fort. fel å klaga det hade kunnat vara sämre.=)

Abbe var så söt när han kom hem, han kom fram till mej direkt å frågade vad jag hade gjort idag å så fick jag flera kramar innan vi skulle äta. vilket bara var ett par min efter att dom hade kommit hem. =) tycker verkligen mycket mycket om han! <3 <3 <3


Sitter nu själv framför tv´n efter att ha nattat abbe å karl är i hudik å simmar. rasmus kom hit för en stund sen å lämnade en lillebrors bästa. gött gött. =)


imöra så är det jobb igen å jobbar till 16, det är tungt å jobba till 16 på en freda men det får väl gå ann. jobbar ju med syrran så det ska bli skoj. det händer inte så ofta att vi gör det även fast vi jobbar på samma avd.


nä nu har jag inte tid med det här... skriver kanske en rad imöra kväll.


puss till mina nära å kära. <3 <3 <3

Av zanna - 12 februari 2009 14:28

Det här är mitt första inlägg å jag vet inte vad jag ska skriva... det var sara som sa till mej att jag skulle ta å skaffa en blogg så nu har jag gjort det... hoppas att hon är nöjd nu då. =) 


idag så är det min ända lediga dag å vad har jag gjort med den?! inte mycket.. har städat hela huset och det känns mycket bra. jag är så duktig. =) vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. bara vara hemma å ta det passivt innan jag ska jobba i helgen. =) jobbar bara dag turer i helgen å det är bra så jag kan vara med familjen på kvällskröken. mysigt=)


äntligen så börja min förkylning att ge med sig, standard med halsfluss så fort jag blir förkyld så nu hoppas jag att det dröjjer tills nästa gång. =) 


jag hoppas på att det här året blir bättre än det förra, då hände det bara en massa tok hela tiden. än så länge har det börjat bra å jag hoppas att det fortsätter så. hoppas kan man ju göra iaf..=)


nä nu ska jag ta mej en rök men vi ses snart igen. =)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards