Alla inlägg den 5 juli 2011

Av zanna - 5 juli 2011 21:50

förra veckan så var det mid sweden nat´s å vi tog med ungarna för å kolla lite på bilarna på dan men det var inte så intressant. så efter 2 timmar så for vi hem. när vi kom hem så gjorde vi mat å så kom farmor som skulle vara barnvakt för vi ville ner på kvällen. det var så himla skoj. träffade många som jag inte har träffat på jätte länge, vissa till å med år. =) jätte skoj.

jag vet nu mer varför jag inte dricker så ofta å det är för att jag blir så himla dålig dagen efter. jag tyckte inte att jag var så full men jag fick i mej en del å var små lullig å mådde pynton på riktgt dagen efter. karl var det värre för, han försökte att kliva upp flera gånger men det gick inte så han låg å sov tills kl var 15 då klev han upp å jag gick å la mej men fick inte ligga nå länge för karl mådde fortf inge bra. så det var bara till att kliva upp. syrran ringde vid 17 å sa att dom skulle titta in på en kaffe för dom hade åkt från sthlm en dag tidigare å ville hem så dom skulle ta en paus innan dom fortsatte å jag bev ju glad förstås men jag fick mej ingen prommis med kristina istället men den kan vi ta igen... det kan jag inte göra med ett besök av syrra. =) =)


igår kväll så var jag abbe å alma på cirkus i bergsjö med louise å nellie, hur skoj som helst. hade först gjort en intro dag på jobbet, kommer hem, äter å far igen. hinkade en massa kaffe så jag skulle orka med att fara. jag svor å svor för att biljetterna var så himla dyra men såhär i efterhand så var det värt pengarna. det var en jätte rolig å bra cirkus å abbe fick rida på en kamel. han var jätte nöjd med det å jag knäppte kort å skulle skicka hem till karl men dom kom inte fram till honom men jag kom ju på senare att jag hade slut på pengar, (har inte orkat fylla på) så han fick se den när vi kom hem. alma var jätte duktig, hon satt still å kollade hela tiden, hon var sur på clownen för han hade bollar å det hade inte hon så han gillade hon inte. =) men hon älskade hästarna å kamelerna. nu vet man att man även kan ta med henne på saker som kräver att hon sitter för hon kan ju göra det fast man inte tror det. =) jätte skoj var det. =)


idag så har jag varit på bvc. alfonz växer så det knakar, han är nu upp i 6930g å följer kurvan perfekt. =) blir så glad varje gång man är dit. =) däremot så har vi fått ett annat "probem" med honom som sköterska skulle ta upp med läkaren men jag har inge förtroende för henne så jag skulle gissa att vi får ta upp det när vi ska dit nästa gång istället när den rätta sköterskan är tillbax. vissa frågor vill man ha svar på å det här är en sån fråga.


nä nu ska jag ta å vara lite social med karl. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards