Alla inlägg den 6 juli 2011

Av zanna - 6 juli 2011 13:02

.... förändrades ganska snabbt. fick ett fint uppvaknande med kaffe på säng med karl å dom två minsta barnen. mysigt! =) 

går ner å äter frukost osv å när jag ska till å ta mej en dusch så känner jag mej så konstigt instängd i duschen så jag började att kolla i taket å antingen så var det mej det var fel på lr så hängde taket så jag gjorde mej klar, öppnade dörren å ställde mej utanför badrummet å kollar å då ser jag att hela taket håller på att lossna. lampan å halva taket hänger på trekvart. säger till karl vad som händer å han går upp å kollar i skrubben som är precis ovanför, då har isen som var på taket i vintras krupit in å gjort att det blivit fuktigt under glovet vilket gör att taket i barummet även blivit dåligt. fy f**an för allt jävulskap som händer här.

det sägs att man nångång i livet ska ha sju svåra år å vi är nu f**n inne på det tredje tror jag så det är väl bara att bita ihop å hoppas på att det här eländet tar slut nån j*vla gång. ringde min kompis som är takläggare å han skulle komma hit nån dag under nästa vecka å kolla vad som vi behöver göra. hela taket ska bytas ut å jag hoppas att han kan hjälpa till om jag bjur på mat å nån öl kanske. =) å mitt upp i allt det här så ska vi ha dop å då kommer det att se ut som en byggarbetsplats å så ska övriga familjen till rättvik veckan efter så hur det här kommer att gå vette tusan. blir så så leds på allt skit!!!! tur vi har barnen iaf så vi har nå roligt att se å göra. ljusglimtarna i vårt liv! =) =)


nu har jag avreagerat mej lite så nu kan väl alla nu som läser hålla tummar på tår på att det inte är så allvarligt som det ser ut.


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards