Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

flera dar sen.

Av zanna - 8 juli 2010 22:10

nu är det flera dar sen jag skrev igen, jag börjar på att bli riktigt dålig på det här igen. =( men det kanske kommer tillbaka när jag inte jobbar så mycket. =)


just nu sitter jag å kollar på extrema samlare. jag fattar inte hur man kan spara på så mycket som människorna i den här realityserien gör. helt ofattbart, jag skulle då aldrig klara av att göra nå sånt å ännu mindre bo i röran som dom har. hua hua vad äckligt.


nu har jag jobbat hela veckan igen å jobbar imöra å sönda oxå sen har jag bara 5 dar kvar att jobba innan jag går tillbaka på mammaledigt. det ska bli så skönt efter de här häst veckorna med inte längre än en dags ledighet åt gången.

har väl planerat att vi ska försöka att ta oss ner till furuvik över en dag med barnen å åka till jamtli i östersund men då blir vi kvar nån natt. då bor vi ju hos syrran så det blir ju bra så då kan vi ta med oss deras barn oxå. =)


alma har blivit riktigt duktig på att ta sig fram nu, hon har gjort det ett tag men nu drar hon sig även fram på rumpan oxå. hon kan även lägga sig ner om hon sitter men hon tar sig inte upp i sittande ställnig igen. hon ser så rolig ut. hon har även kommit igång med att riva ut varenda leksak hon har i en korg i vardagsrummet. så ibland så ser det ut som sju svåra år i vardagsrummet. leksaker överallt. =) =) nästa steg är att lära henne å städa igen. hihi det läre ju dröjja. =) =)


nä nu ska jag fortsätta med det här sjuka programmet. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

 
 
Ingen bild

Sali

9 juli 2010 00:51

Folk som samlar på sig en massa grejer *skakar på huvudet*, och jag som blir galen av alla Jonathans kläder som nu blivit för små. Tycker jag redan har en massa i kassar och kartonger och då har jag bara lagt undan storlekarna 56, 62, 68,74 och delvis 80. Men jag längtar till den dagen då jag kan göra mig av med alla dessa kläder och grejer, hehe. Men det blir så klart inte förrän efter nästa barn, och det kommer ju att dröja! Jobbigt att ha grejer man helst vill bli av med!

Jonathan ska varje dag stöka till det omkring sig. Dessa barn ÄLSKAR att strö ut leksakerna, att tömma behållare, låder och skåp. Att skapa oreda är alltså något dom verkligen brinner för! Får se när de börjar förstå att de ska städa efter sig också, hehe.

Min mammaledighet tar snart slut. Eller ja, jag har valt att börja jobba fyra dagar i veckan från och med augusti månad. Det är då Jonathan ska börja på dagis tre dagar i veckan. Kommer iaf att kunna jobba såhär väldigt länge, att slippa jobba fem dagar i veckan. Det känns tungt att tänka på det, men på sätt och vis är det väl skönt också. Jag behöver röra på mig mer och det gör jag bara när jag jobbar. Hemma är jag lat nästan varenda dag (går inte ut så mycket på promenader dvs). Men tiden flyger iväg ändå och jag känner att det är mycket som jag inte hinner med riktigt.

Jonathan är 11 månader nu och han kryper, ställer sig upp mot allt. Väggar, bord och våra ben och kläder, hehe. Härom dagen ramlade stackaren rakt på sitt ansikte. Han hoppade och dansade kring soffbordet att han tappade balansen och ramlade rakt på sitt ansikte. Det är så jobbigt när de slår sig så hela tiden. Man vill bara att de ska börja gå, för då tror man att allting blir lättare, men troligen blir det bara värre. De är sköra rätt länge och bus slutar dom ju antagligen aldrig upp med! Man får passa dem hela tiden så de inte gör sig riktigt illa!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zanna - 14 juni 2014 17:20

idag så fick jag veta nånting som jag gått å väntat på.. nånting som jag har hoppats på när det gäller en nära vän. jag blev så himla glad för deras skull, jag fick gåshud på hela kroppen när jag fick smset imorse om att jag måste ringa. jag trodde a...

Av zanna - 11 juni 2013 15:35

nu är det bara 10 dagar kvar till vi står som brudpar. =) ska blir så hima roligt. vi har nu varit ute på svensexa å möhippa å dom blev lyckad å mindre lyckad. =) karl hade sin i fredags å han kom hem redan kl 24. =) höll mej vaken större delen av ...

Av zanna - 3 juni 2013 11:40

nu är vi nästan färdig med snickarbon. =) målade klart igår å lade golv, nu ska det bara målas runt fönstren i nån fin fär å texten på väggen ska fyllas i. det kommer att bli jätte fint. =) klänningen ska lämnas till en arbetskamrat för en fin just...

Av zanna - 30 maj 2013 13:38

9 arbetsdagar kvar innan jag går hem på ledigt i 9 veckor. ska bli så himla skönt. =) längtar som en tok kan jag säga. =) ska bli skönt för ungarna oxå å slippa dagis under sommaren men nästa sommar blir det till att jobba. =(   idag har vi rensa...

Av zanna - 23 maj 2013 12:27

varför är det egentligen jag som har gjort fel när jag har berättat vad jag vill å hur jag vill ha det? varför ska jag be om ursäkt när jag bara sagt vad jag tycker å tänker om vad som är rätt? varför ska jag stå där med hundhuvudet när det är vi...

Ovido - Quiz & Flashcards