Alla inlägg den 24 januari 2012

Av zanna - 24 januari 2012 13:17

idag så är jag hemma å vabbar, alma är förkyld å hon får astmatiska besvär, hon hade det jätte tufft igår kväll när det var sängdags å kom upp vid 23, fick ventoline å satt med oss tills det blev bättre. idag är hon likadan å jag känner att jag inte vill ha henne på dagis så jag blev hemma från jobbet idag å imöra så får vi se hur det är på torsdag. hoppas att det är bättre då. väntar fortf på att kopporna ska komma men ingen av varken alma lr alfonz har fått nå, däremot så har abbe bivit lite prickig i ansiktet å på överkroppen, han hade ju vattkoppar när han var 2,5 år så han kan ju inte få det igen, å hua hua hur han såg ut då.


när jag pratade med dagis idag så berättade dom att affe ska börja inskolning den 27e feb, samma dag som hans födelsedag, dock går han bara en timme så det är ju bra. =) ska bli kul å se hur ama reagera på att "mini" ska gå med henne. =)


annars så händer det inte mycket, ska ev på himla badet i helgen, å ev skidor på sönda men då ska jag jobba kväll så då kan jag inte följa med men allt är ju beroende på hur alma mår oxå, jag kanske blir hemma med dom två små.


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards