Alla inlägg under april 2011

Av zanna - 4 april 2011 08:27

nu är det månda igen efter en trevlig helg med nära å kära.

i lördags så fick vi frukost besök av ruth å hennes sambo sabina å hennes pojkvän.

hur trevligt som helst. ruth blev kvar hela dan å skulle egentligen åka hem på kvällen men blev kvar över natten oxå. =) vi alla satt å dippade grönsaker å kollade på körslaget. sussie kom hit på dan å drack kaffe med mej å dom två minsta när karl var å servade deras bil. satt å pratade å hade det trevligt. =) ruth å abbe hade då gått på en prommis till farmor så dom var inte hemma när hon kom. men kom hem lagomt tills det var dags för lunch.

igår så följde abbe med ruth til ovansjö å lekte med oskar å blev kvar där till kl 20 då ann kom hem med honom. sven å sussie dök upp som gubben i lådan så sussie fick sig en kaffe å vi trevligt besök. =) när ruth kom tillbax så visade hon nå träningsövningar å karl å sven stod på alla 4 i köket å skulle försöka sig på dom men dom var inte så duktiga på dom. vi skrattade å skrattade. alma tittade på dom som om dom vore hur dumma som helst. =)


alma har varit hängig i helgen så vi trodde inte att det skulle bli nå dagis idag men hon är där å vi får se hur länge hon blir där innan dom ringer å ber mej hämta hem henne. hon var relativt pigg igår men väldigt gnällig så hon är nog inte riktigt frisk men feberfri så hon fick gå idag. hoppas på det bästa å att hon inte är alltför gnällig idag.


själv så ska jag å abbe fara med alfonz på bvc. första besöket på sjukstugan i gnarp. jiippii!!! alfonz har blivit jätte rund å har en dubbelhaka som heter duga så han har säkert gått upp en massa i vikt. =) det är nästan så att vi måste byta blöj storlek nu när vi har fått tre bigpack förpackningar med blöjor. =) 


nu sitter jag å kollar på barnpogram med abbe å dricker kaffe, snart dags för frukost å göra oss i ordning så vi är klara när det är dags att åka. =) hade hoppasts på att mamma skulle vara ledig idag så vi kunna åka dit å vänta ut tiden innan alma ska hämtas men det verkar som om hon har jobbat i natt för mobilen är avstängd så vi får se vad som händer. kanske blir jobbet en stund istället.


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 1 april 2011 10:30

ja nu är det min tur att bli förkyld, alla barnen är snoriga å hostiga så varför skulle jag komma undan? men det är bara att bita ihop å hoppas att jag håller mej på benen å helst utan feber. 


igår så hade jag ett trevligt besök av helena å hennes lilla kille moltas. satt å pratade i flera timmar med avbrott för lunch å en massa kaffe å goda kakor.

kristina, vår granne skickade ett mess å undrade om jag vill gå på en prommis å det gjorde vi. afonz i sele å alma i vagn så vi traskade iväg med 5 barn å fint väder. =)

när vi kom tillbax så fick vi oss en kaffe allihop å alma fick leka med lucas en stund. jag tror att alma tyckte att det var konstigt att hon fick leka med lucas hemma för han brukar ju vara på dagis. =) hon tittade på honom precis som hon tänkte " vad gör du här när du brukar vara på dagis". 


igår så ringde "mos" my å undrade om hon fick ha alma å abbe idag å det får hon så gärna så. så efter kl 13 så kommer hon å hämtar barnen å då kanjag lova att jag ska vara lat å inte göra nå alls, lägga mej å vila känns det som att jag behöver. toktrött å hängig.


på månda så ska jag å alfonz på bvc i gnarp, ska bli så skönt att slippa fara till harmånger annat än för läkarbesök å vaccinationer. varför åka 3 mil när man kan åka 1 mil bara. =) helst av allt så skulle jag vilja gå men det går ju inte. =)


nä nu ska jag ta å vila lite medans dom två små sover. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards