Alla inlägg den 24 april 2011

Av zanna - 24 april 2011 16:24

nu börjar påsk hegen att ta sitt slut. vi har haft det jätte trevligt hela helgen med familjer å god mat å påskäggs utdelning till alla barnen. alla barnen fick en varsin present med. alma fick en vattenkanna å det var en lyckad present, hon ränner runt med den ute å vattnar alt hon hittar plus sig sjäv å så fick hon en picknickkorg full med saker. hon älskar att hålla på med tallrikar å grejjer så den passade henne jätte bra. =) albert fick 300 kr i present kort som vi ska använda till en ny cykel å alfonz fick en urgullig dinosarie å bitringar. (mjukisdjur) som nu ligger å vilar i hans säng. =)


just nu så ligger alfonz ute i vagnen å sover å karl tog med sig alma å for till ovansjö å hämta abbe, plus en rutchkana å ett kök till alma som hon kan leka med. hoppas att det blir en bra sak bara så det står å blir oanvänt.


igår så var vi i ovansjö å grillade å hade det urmysigt. det var fint väder så det gick att vara ute men alfonz å jag var mest inne för han bev så hima varm å det var svalare inne, men han kom inte till ro förns kl var 21 tror jag, då somnade han å sov til kl 05 imorse. =) =) andra gången han sover så länge nu å jag hoppas att det håller i sig. =) alma har börjat å sova läng hon oxå, vakna 08.30 imorse oxå så det var skönt. =) nu är det bara abbe som ska lära sig att sova. =) =)


idag så ska vi ti siv å äta midda, hon var hit på förmiddan å fick däcken bytt på bilen å då bjöd hon in oss på mat oxå. =) tack för det!! =) ska bli skönt att slippa bry sig om det idag igen.


nä nu ska jag ta å gå ut i det fina vädret igen. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards