Alla inlägg den 3 juni 2010

Av zanna - 3 juni 2010 18:05

idag så har jag varit en heldag på hemtjänsten å jag vet inte om jag vill gå in på golvet nå mer. dagarna går så himla fort i jämförelse med dagarna inne på huset. så himla skoj. jag har inte gjort så mycket mer än å tittat på idag oxå å fixat frukost till nästan alla men nu vet jag ju var de bor å vad de heter. =)

hoppas att jag får jobba lite nu oxå efter dom här intro dagarna. =) ser fram emot det iaf. =) =)

men fy så trött jag är nu, alma vaknade kl 03 å somnade inte om förns 04.30 tror jag å då var det bara en timme kvar tills att väckaren skulle ringa så det blev lite sömn, sen fara å hämta barn hon mormor å tillbax till dagis å hämta grejjer eftersom det var sista dagen som abbe går där nu när han är hos oss. min mamma visste inte om det så hon hade lämnat blöta kläder i torkskåpet för hon hade glömt att han inte gick på fredagar. så jag hämtade det å så vidare på affären för att sen tillbax till mamma å packa in barn med saker å in i bilen å hem. kommer hem lagar mat å startat en tvätt så nu ligger jag på soffan med datan i knäet å slöar. karl å abbe är ute å har vatten krig, karl tyckte att jag skulle vara med så han blötte ner mej här i soffan.. =) inte riktigt rätt tycker jag. =) å min lilla tös till alma ligger å sover i vagnen. =)


imöra så vet jag inte vad vi ska hitta på men det blir säker nå skoj, kanske åka å hälsa på nån kompis till abbe eller till mej eller till alma. vem vet vad som händer.


nä nu ska jag ta å vila lite innan jag ska göra allt annat. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards