Alla inlägg den 6 juni 2010

Av zanna - 6 juni 2010 18:49

nu är helgen över å den här har varit bra den oxå. =)

lördan började med fotbollsträning i hälljum för abbe å sen så följde laben med honom hem ett par timmar. det tyckte dom var skoj båda två. när labans pappa kom å skulle hämta laban så skickade vi med abbe för han skulle till oskar å vidare till sundsvall å crousing med guldägget.

jag å karl vi grillade å tog en öl å sen hade vi en välförtjänt myskväll bara vi två. det var behövligt å jätte mysigt. =)


idag så har jag varit jätte trött, jag skulle vila lite med alma med vi sov i nästan två timmar. =) det var skönt. =) jag var alldeles blöt på min ena arm efter alma när vi vaknade, hon svettas lite när hon sover. =) å en tjock filt på det så kanske inte var så konstigt. =)


nu ikväll så provkörde jag å abbe bubblan, karl har satt dit nya bromsar på den, dom tog mycket bättre än dom förra men inte bra ändå, karl sa att vi skulle behöva byta allt i broms väg innan vi kanske kan fundera på en besikting av den. å sen blir det till att lacka om den. =) kanske att vi kan köra med den till nästa sommar. det blir nog inte så mycket nu den här sommaren skulle jag tro.


imöra så ska jag å alma köra mamma/mormor till min moster å morfar. han ska äntligen få flytta på ett hem nu å det tycker vi allihop är bra men morfar är inte så inställd på det. han är lite dement å har blivit aggresiv så men får lura han till precis allt, han tror själv att han ska provbo där i två veckor bara å sen ska han hem. men så är det ju inte. min kusin ska även med så han kan hjälpa till. ska bli skoj å träffa honom oxå för jag har inte träffat nån av dom sen min mormor begravdes för 13 år sen å ändå så bor dom allihop i njurunda/sundsvall tror jag.

inte så intresserad av min släkt kan man säga för den ena är värre en den andre. hihi


nä nu ska jag ta å vara lite social med resten av la familia. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards