Alla inlägg den 16 juni 2010

Av zanna - 16 juni 2010 10:47

jag har börjat att fundera på om vi ska ta å göra iordning almas nya rum. hon ska få gästrummet som sitt men då måste vi göra om i datarummet för det kommer att bli gästrum. men var ska vi göra av allt som är där inne då?? det blir väl till att slänga ut allt i snickarbon precis som allting annat som vi inte vet var vi ska göra av. det börjar ju att bli dags för alma att få sitt eget rum nu. hon sover hela nätter ganska så ofta. då det inte är nå tänder som ställer till det för henne. vi skulle få nå möbler efter my å oskar så det kommer att bli jätte bra där inne. det är ju inte så stort å så är det ju bara sneväggar. =( det är en nackdel. jag vill ha hennes säng nära dörren men då tror jag inte att jag kan sätta upp hennes sänghimmel som är som ett myggnät. å jag kan inte ställa sängen där det är rakt tak för då blir det jätte trångt. =( men men det är ju nå att pyssla med när vi har gjort i ordning datarummet.


nu sitter jag å väntar på att karl ska komma hem från sin lunch, han skulle hämta ett tapetbord som jag skulle ta med mej till ovansjö för ann håller på å ska göra om i köket (matdelen) så jag ska hjälpa henne med det. det blir skoj.


igår fick jag reda på nå som jag inte ville ha reda på. blir bara så trött på folk som tror att jag ska veta allt bara för att jag är tillsammans med den är jag med.

"zanna vet du nå om det" "vet du om det är sant det som sägs om den personen" jag vet inte allt, jag vet ju knappt vad som händer utanför årskogen eftersom jag bara är hemma å hemma. fattar inte vad folk tänker med. ibland så skulle jag vilja vara nyinflyttad bara för att slippa känna så mycket folk. jag bryr mej faktiskt inte om vad som händer i folks liv, det som jag bryr mej om är vad som händer i min familjs liv, i karls familjs liv. inte alla andras.


nä nu måste jag sluta, alma har vaknat. =) =) =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ovido - Quiz & Flashcards