Alla inlägg den 28 juni 2010

Av zanna - 28 juni 2010 13:19

glad, inte glad?

nervös, inte nervös?

kommentarer, inga kommentarer?

spännande! =)


nu har det varit midsommar å snart är sommaren över, det känns som så iaf.

tre veckor med jobb framför mej å sen är jag oxå ledig. det är skoj att vara tillbax men nu när det äntligen har blivit fin väder så har jag ingen lust att jobba men det drar ju in pengar. =) =) =)

nu i midsommar så har jag jobbat men karl har varit ledig, han var i gnarp  firade å när jag slutade jobba så åkte jag å hämtade alma å for till my, hon ville att jag skulle komma så då gjorde jag det. jag å alma var hemma runt 24 å karl kom 03.


igår så var vi på kalas å det var trevligt. =) jag hade gkömt bort det så jag hade även bokat in en grillning med karls chef å hans familj så det blev lite tokigt men vi hann med båda. =) det var jätte trevligt.

mycket god mat å efterrätt. abbe smällde i sig massor. =) =)


snart ska jag iväg å jobba, ska jobba med min my å det ska bli skoj, det var ett tag sen jag gjorde det.


fick ett sms på hem telen i morse. "ni har fått ett sms jag kommer nu att läsa upp det." jag fattade först inte vad det var för nå, jag har aldrig hört att man kan få det men det kan man tydligen. det var grannen som hade plockat ihop lite kläder som jag kunna komma å hämta. det är så himla bra. det är bara ett barn vi behöver köpa kläder till för alma ärver det mesta. skit bra. =) =)

ska in till stan i slutet av nästa månad å shoppa loss åt abbe ordentligt. skoj skoj! han behöver nytt å fräscht tills han börjar i 6 års.


idag så är abbe med ovansjö folket å åker båt, ann ringde å frågade om det var nån som var sugen på det å det tacka ju inte abbe nej till såklart. så jag skjutsade dit honom å for hem igen. dom skulle även bada så jag får väl höra ikväll då hur det gick. =) =)


nä nu måste jag roa alma lite innan jag ska fara.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ovido - Quiz & Flashcards