Alla inlägg den 14 juni 2010

Av zanna - 14 juni 2010 13:19

har jobbat hela helgen så jag har inte hunnit skriva nå här..

i fredags så var jag på bergesta, en heldag med åsa. kan det vara bättre. vad skoj vi hade det. =) var jätte trött när jag kom hem så när kl blev 20 så hade jag kunnat gå i säng men jag höll mej uppe till 21.30 sen gav jag upp. sov hur bra som helst å alma vaknade kl 06 så jag var hur pigg som helst då när hon vaknade å det var ju bra. gjorde i ordning mej å for till gnarp för att jobba på hemtjänsten. =) det är så himla kul där.  när jag slutade kl 16 så for jag till gällsta å hämtade åsa å sen hämtade vi mamma, dom följde med mej hem innan vi skulle till annelie så vi hann ta nån öl innan vi skulle på festen.

den här festen lixom den förra är oförglömliga, å fy faan så skoj det var. dom är inte kloka på en fläck anna å annelie som fixade den. det började med att vi åkte släpvagn efter en fyrhjuling ner till hockyplan där fick vi en välkomst drink å sen satte lekarna igång. hihi den ena grejjen var värre än den andre. vi grillade å så spelade vi brännboll. oj oj oj vad kul! =)

jobbade igår så det blev inte så mycket dricka för mej men det räckte för att jag skulle bli snurrig i huvudet. =) slutade å drack vi 22 för att jag inte skulle bli alltför dålig igår.


innan jag for å jobbade igår så var vi till kuben å kollade på när lilla my spelade fotboll. dom är så duktiga dom små flickorna som spelar. my´s lag vann å det var ju skoj!!! =)

for hem å åt lite mat å sen vidare till jobb på hemtjänsten igen. jobbade med L. vi var jätte vimsiga båda två så det blev mycket konstiga saker. jag glömde bort var jag skulle gå nånstans så jag fick springa tillbax till L å frågade vart jag skulle även om jag visste vart det var. fick en akut minnesförlust.. hehe. var bara tok igår. kom inte från lokalen förns halv tio, fick jobba över lite men det gick ju iaf. =) =)


när jag kom hem så var karl ute å oljade in ute möblerna. så nu får dom torka i nån dag innan vi kan ställa ut dom. å vad skönt det ska bli med ett bord på altanen. på två av stolarna tog vi cuprenol (vet inte hur det stavas) för dom var så slita så nu ser dom ut som nya igen. =)


nu vet jag inte vad jag ska göra. alma ligger ute å sover å abbe är hos mickels. ska gå upp dit sen jag oxå å lämna tomatplanter åt anna som hon fått av my. även att jag fick tre nya för jag lyckade ta dö på dom två jag fick förut. får väl se om jag lycka hålla dom här vid liv annars så ger jag upp helt. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards