Alla inlägg den 26 september 2011

Av zanna - 26 september 2011 15:40

idag så har jag å min lilla alma varit till birsta å köpt presenter till storebror. =) alma ville ha allt i affären men fick inte nå alls.  stackarn. hon hittade en nasse som hon ville ha men hon får allt hålla sig till sin födelsedag. =)

jag har köpt några saker från abbes önskelista å några som inte stog där men jag hoppas att han blir nöjd ändå. =) köpte även en grej från gudrun å my för ingen av dom har tagit sig till nån stad så då fixade jag det eftersom jag ändå skulle in idag. =) har inhandlat allt som behövs i fika väg oxå å farmor har fixat bullar. =) tack för det!!! =)


ikväll så ska vi till mysan som fyller 11 år idag å fira henne. ska bli skoj! =) hoppas att hon blir nöjd med sin present. =)


imöra så kommer inte abbe hem efter skolan, han ska til gudrun å så ska hon skicka iväg honom på street dance å så hämtar karl upp honom där. jag har massor att göra hela dan imöra så jag har inte tid att fara varken å hämta alma från dagis eller abbe till dansen. *suck* om ändå dygnen hade fler timmar.


tror även att vi har fått vattkoppar i huset, alma å alfonz har massa prickar i sina ansikten. =( alma hade två prickar i morse å nu när vi kom hem från stan så hade hon massor å nån enstaka på magen. =( stackrarna som inte får vara friska nån gång. =( =(


nä nu ska jag ta å göra mer nytta. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards