Alla inlägg den 29 september 2011

Av zanna - 29 september 2011 16:09

idag är jag totalt slut efter att ha hållit i gång dygnet runt känns det som sen i  måndags. nu är ett kalas avklarat, almas tur om ca 4 veckor då hon blir 2 år. =)

jag tror inte att jag behöver vara lika noga med henne som med abbe för hon förstår ju inte riktigt varför man ska äta tårta å öppna presenter. =) 


tror abbe var ganska nöjd med sin dag men ack så speedad han var när det var dags för sängen. samma igår kväll oxå när han hade haft mer besök å mer presenter. men man kan ju förstå det oxå. man vill ha allt å man vill leka med allt på en gång. speedad idag oxå men det går väl över snart. ska se på sin nya fil ikväll så då blir det nog lugnt en stund. =)


nu har nog karl fått sitt svar på röntgen för han fick en kallelse idag om att han ska till ortopeden imöra. ganska kort om tid men det är väl bara för han att åka dit. hoppas att det inte är alltför allvarligt bara. hoppas på det bästa.. =)


fick en påminnelse av chefen idag att jag måste skynda mej å lägga schemat så det blir till att åka å göra det lite snabbt när jag har ätit.  bara 18 dagar kvar innan jag är tillbax på jobbet igen. ska bli skoj. men ändå lite gruvsamt.


idag så har jag fixat med en julklapp åt karl oxå. fick lite insperation igår så då gjorde jag det idag medans alfonz låg å sov. nu vet jag bara inte om jag kan hålla mej tills det är dags för jul. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards