Alla inlägg under juni 2010

Av zanna - 9 juni 2010 10:22

får besök idag istället för igår, lilla nellie fick för sig att bada i en vattenpöl igår innan dom skulle komma hit så louise blev lite less å for hem istället så dom kommer idag. =) blir skoj skoj! =)


alma har tagit sovmorron både idag å igår, igår så vaknade hon kl 08 å idag 08.30 skönt att hon har blivit lite sovmorron men man ska ju inte tro att jag passar på å kliva upp å va lite själv innan hon sätter igång å röjjer. jag har blivit jätte morrontrött jag oxå nu å det tar tid innan jag vaknar till liv. =)

nu ligger hon å sover igen, röjjde runt, fick frukost å så blev hon toktrött på en gång efter frukosten. =) det blir väl att röjja gärnet sen igen när nellie kommer. hihi. henne kan man kalla för en liten gangster på riktigt. louise berättade igår att hon går å plockar upp efter hantverkarna som är där å tar verktyg mm. hehe dom är roliga dom så liven. =)


nä nu ska jag ta mej en kaffe till medans jag väntar på folket. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 8 juni 2010 10:49

igår så följde jag med min mamma å moster till morfar, han har äntligen fått flytta till ett hem. jätte bra tycker vi allihop utom han. =) "vad faan ska jag här å göra när jag inte är sjuk???" vi har sagt att han ska provbo där i två veckor å det har han gått med på men när han kom dit så verkade det som om att han visste att han inte skulle få komma hem nå mer, han bad själv om att min kusin skulle hämta nå mer möbler för det var ju så stort å så tomt så stefan for å hämtade två små bord å nå blommor å tavlor. men när stefan å tommy skulle fara så blev han arg. det var första gången för den dan. jag tog även tillfället i akt å knäppte ett 4 generationer kort för jag tror inte att han kommer att leva så länge till, det tror inte mamma heller. han kommer nog att ge upp ganska så snart men jag hoppas att det dröjjer några år till innan nästa begravning. han fick iaf träffa alma å han blev överförtjust i den "lilla killen" som var helt klädd i rosa. hihi


nu ligger alma å sover igen, hon är trött idag å det kan jag förstå efter gårdagen. inte lätt att vara med folk som bara yrar omkring å inte sitter still, så mycket att hålla koll på. hihi senare idag så kommer <3 nellie, neville å louise <3

det ska bli skoj, jag hade tänkt att jag kanske skulle kunna åka dit men dom håller fortf på med renovering ( som jag trodde skulle vara klar nu) men så var det inte för att det hade blivit krångel med dom som jobbar där. så dom kommer hit. nice nice.


skulle kanske ha ringt till fler å frågat om jag får komma men jag har lixom gett upp lite när jag aldrig får nå svar. har jag gjort nå dumt eller är det nå annat??


nä nu ska jag ta mej en kaffe å en rök å sen börja på å röjja lite innan storfrämmandet kommer. =) =) =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 6 juni 2010 18:49

nu är helgen över å den här har varit bra den oxå. =)

lördan började med fotbollsträning i hälljum för abbe å sen så följde laben med honom hem ett par timmar. det tyckte dom var skoj båda två. när labans pappa kom å skulle hämta laban så skickade vi med abbe för han skulle till oskar å vidare till sundsvall å crousing med guldägget.

jag å karl vi grillade å tog en öl å sen hade vi en välförtjänt myskväll bara vi två. det var behövligt å jätte mysigt. =)


idag så har jag varit jätte trött, jag skulle vila lite med alma med vi sov i nästan två timmar. =) det var skönt. =) jag var alldeles blöt på min ena arm efter alma när vi vaknade, hon svettas lite när hon sover. =) å en tjock filt på det så kanske inte var så konstigt. =)


nu ikväll så provkörde jag å abbe bubblan, karl har satt dit nya bromsar på den, dom tog mycket bättre än dom förra men inte bra ändå, karl sa att vi skulle behöva byta allt i broms väg innan vi kanske kan fundera på en besikting av den. å sen blir det till att lacka om den. =) kanske att vi kan köra med den till nästa sommar. det blir nog inte så mycket nu den här sommaren skulle jag tro.


imöra så ska jag å alma köra mamma/mormor till min moster å morfar. han ska äntligen få flytta på ett hem nu å det tycker vi allihop är bra men morfar är inte så inställd på det. han är lite dement å har blivit aggresiv så men får lura han till precis allt, han tror själv att han ska provbo där i två veckor bara å sen ska han hem. men så är det ju inte. min kusin ska även med så han kan hjälpa till. ska bli skoj å träffa honom oxå för jag har inte träffat nån av dom sen min mormor begravdes för 13 år sen å ändå så bor dom allihop i njurunda/sundsvall tror jag.

inte så intresserad av min släkt kan man säga för den ena är värre en den andre. hihi


nä nu ska jag ta å vara lite social med resten av la familia. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 3 juni 2010 18:05

idag så har jag varit en heldag på hemtjänsten å jag vet inte om jag vill gå in på golvet nå mer. dagarna går så himla fort i jämförelse med dagarna inne på huset. så himla skoj. jag har inte gjort så mycket mer än å tittat på idag oxå å fixat frukost till nästan alla men nu vet jag ju var de bor å vad de heter. =)

hoppas att jag får jobba lite nu oxå efter dom här intro dagarna. =) ser fram emot det iaf. =) =)

men fy så trött jag är nu, alma vaknade kl 03 å somnade inte om förns 04.30 tror jag å då var det bara en timme kvar tills att väckaren skulle ringa så det blev lite sömn, sen fara å hämta barn hon mormor å tillbax till dagis å hämta grejjer eftersom det var sista dagen som abbe går där nu när han är hos oss. min mamma visste inte om det så hon hade lämnat blöta kläder i torkskåpet för hon hade glömt att han inte gick på fredagar. så jag hämtade det å så vidare på affären för att sen tillbax till mamma å packa in barn med saker å in i bilen å hem. kommer hem lagar mat å startat en tvätt så nu ligger jag på soffan med datan i knäet å slöar. karl å abbe är ute å har vatten krig, karl tyckte att jag skulle vara med så han blötte ner mej här i soffan.. =) inte riktigt rätt tycker jag. =) å min lilla tös till alma ligger å sover i vagnen. =)


imöra så vet jag inte vad vi ska hitta på men det blir säker nå skoj, kanske åka å hälsa på nån kompis till abbe eller till mej eller till alma. vem vet vad som händer.


nä nu ska jag ta å vila lite innan jag ska göra allt annat. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 2 juni 2010 11:43

nu har det varit soligt å fint i tre dagar, så himla skönt. men jag tvivlar på att den har kommit för att stanna. det blir väl en massa regn snart igen så det är lika bra att man passar på å njuta. =)

vi har varit ute alla de här dagarna å vi läre väl vara ute i idag oxå. härligt härligt.


igår när jag hade hämtat abbe så gick vi en sväng till mickels å CO men dom skulle åka en sväng så då gick vi hem å busade istället.

abbe gjorde nå som jag blev så himla arg å lessen över å jag hoppas att han förstod att han gjorde fel. å när jag frågade varför han gjorde som han gjorde då sa han bara att jag ställde en svår fråga. jag pratade med honom att man inte får göra så för det kan vara farligt men jag vet inte hur mycket han tog in för när kvällen kom så gjorde han nästan samma sak igen. å då sa han bara att han hade glömt bort att han inte fick göra så. men det tror jag inte på.

jag kan ta att han inte vill lyssna på mej men när han ger sig på alma å sen säger att han glömt bort det accepterar inte jag.. jag vet inte vad jag ska göra snart.. är det av ren avundsjuka som han gör som han gör eller är det nå annat???

jag vet att abbe avgudar sin lillasyster å alma älskar verkligen honom. han är så snäll med henne, han hjälper henne när hon har slängt bort leksakerna å han säger "aj aj du kan göra illa dej" när hon är å gör nå som hon inte får. men igår så visade han en annan sida å det blev inge bra. =(


när kvällen kom så stack abbe upp till mickels igen å vi fick vesök av petter å kristina som var ute å gick, så dom kom på en kaffe å lite surr. =) tack för sällskapet. =) alma fick leka lite med lucas men när dom suttit å pillat på varann en stund å tagit varandras saker så blev det lite gnälligt.  men det var skoj att titta på dom. det händer inte så ofta att alma får träffa nån i sin ålder så hon är inte så van vid det. det blir nog fler gånger hoppas jag. =)


snart kommer karl hem på lunch å sen blir det att hämta abbe plutten på dagis å fara hem å busa lite. det blir skoj. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT MER ÄN ALLT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Ovido - Quiz & Flashcards