Alla inlägg den 15 januari 2010

Av zanna - 15 januari 2010 15:04

idag så blev jag sårad av nån som tror att barnen i den här familjen inte få vara ledsna. det får dom visst vara. men jag vill att dom ska veta vad som är rätt å fel. (det gäller ju inte alma men när hon blir större ska ju hon oxå veta vad som är rätt å fel) om man inte vet hur det är att vara ledsen hur ska man då kunna veta hur det är att vara glad?????!!!!!! det gäller ju inte bara i den här familjen, jag tror att alla familjer berättar vad som är rätt å fel för sina barn.. alla barn blir ledsna å man kan ju inte vara glad jämt. inte ens vi som är vuxna är glada jämt, vi blir oxå ledsna men vi kanske inte gråter å visar det lika tydligt som barnen gör. jag vet inte men jag känner mej lite nedvärderad av att få höra sånt.. kanske bara är jag som är en sån som känner så. men men...


den här veckan har varit jätte bra å det har inte varit nå bråk alls. =) jiippii!

abbe har varit glad å trevlig å jätte snäll mot både mej å karl. han hjälper till med alma mer å mer för varje dag som går å han berättar för henne hur söt hon är, att hon är världens bästa lillasyster osv. jag blir så himla lycklig av att se hur söt den lilla killen verkligen är! abbes personlighet är så himla underbar! hela abbe är underbar. älskar honom som om han vore min egen. =) =)

imorgon så ska jag abbe å whilma r åkte till njurunda å åka skridskor. alma ska får vara med "mos" my å tant anna. =) karl ska åka till gävle å spela pingis så vi blir själva i helgen å det ska nog gå bra. få se om vi får besök av gun oxå.


nä nu ska jag ta å göra ett ryck här hemma, alma ligger å sover på mej å jag hoppas att hon fortsätter med det när jag lägger ner henne.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT MER ÄN ALLT ANNAT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss å kram

Ovido - Quiz & Flashcards