Alla inlägg den 28 januari 2010

Av zanna - 28 januari 2010 08:51

...gick ganska bra ändå, det slutade med att abbe fick vara hemma helt från dagis för att jag skulle slippa åka till gnarp å hämta honom. så farmor kom med honom vi 10. jag lejde barnvakt åt abbe å alma för att jag skulle slippa ta med dom ut å åka bil i det här vädret som var igår. jag hade ingen lust att fastna i trafiken med två barn. så mickels tog båda två. tack du är en ängel!

men jag fick med mej ronja istället. =) trevligt med lite sällskap. =) vi for på kvantum å handlade å sen in till sundsvall. vi kom in lite tidigt så vi gick på donken å åt sen satt vi på tågstationen i 40 min innan syrran å emil kom.

när vi kom hem igen så fick jag å ronja gå hem till dom å hämta barnen för jag vågade inte köra dit för innan jag å ronja for så körde jag fast. men det gick ju bra ändå. det är inte så långt dit från oss men det kändes när man hade alma i hennes stol på armen.. =)


sitter å tittar ut samtidigt som jag skriver å fy vad jag är leds på denna snö nu. jag vill inte ha nå mer men det kommer iaf. =( å så såg jag på löpsedlarna igår att efter att den här snön så ska det bli 30- igen å det är ju inge skoj det heller.. =( men men... får trösta mej med att det inte är så långt kvar tills våren är på ingång. =) =) =)


nä nu ska jag ta mej en kaffe till.. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3


puss  kram

Ovido - Quiz & Flashcards