Alla inlägg den 26 januari 2010

Av zanna - 26 januari 2010 14:35

                                             

nu kommer det några av alla de 200 bilder som tog på alma under nyårsafton.


                                

                                 hon är så underbar denna lilla tjej. =) <3 <3 <3

                       

                        efter 3 misslyckanden så har vi fått henne å  det var  den                                         underbaraste dagen i mitt liv.

                          

                                        lilla alma med favvo mostern my!


                           

                           en gladare unge får man leta efter å alma charmar alla! <3 med en bekymrad min så går kvällen vidare. =)


Av zanna - 26 januari 2010 13:53

jag som trodde å hoppasdes att det skulle bli en bättre start på det här året än förra men icke, har hänt en massa redan nu å jag skulle bara vilja ge upp men det kan man ju inte, jag har ju en familj som jag vill vara med. men men det ordnar sig väl det här oxå. =)


jag har sagt att jag vill tillbax å jobba till sommaren oxå å det börjar jag att ångra nu, men jag kanske hittar tillbax till motivationen när det måste vara klart. det är ju skoj å jobba så jag hoppas att jag får. =)


ja å igår så var det en tjej här å visade en värsting dammsugare.. jag hade städat innan hon kom hit för jag ville inte att det skulle vara så skitigt, men när jag skulle använda den där masinen så visade det sig att det var jätte skitigt iaf. å fy vad jag skämdes. det slutade med att vi köpte den där värstingen å till veckan när jag får lite tid över så kommer jag att dra igenom hela huset en gång varje dag bara för att det lite snyggt. hihi inte för att jag kommer att få det så mycket renare än nu men bara för att se hur mycket smuts det verkligen finns. å vi fick den helt gratis i ett år + en 42 tums plasma tv på köpet.. ibland så gör man dumma köp med det här ångrar jag inte. nog för att den var dyr men när hon började på å räkna ut vad man gör av med på ett år i pengar på städgrejjer så har vi tjänat in den där dammsugaren på 5 år... så illa är det. men men..


nä nu ska jag ta å göra lite nytta, gå å hämta posten kanske.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards