Alla inlägg den 30 januari 2010

Av zanna - 30 januari 2010 15:21

idag så har jag å ronja varit i hassela å åkt skidor. jag tror inte att jag har srattat så mycket åt nån förr som jag gjorde åt henne idag. det första hon gjorde var att köra in i ett träd när vi kom upp på toppen. hihi å sen gjorde hon en massa annat tok oxå. en oförglömlig dag. hehe

dock blev det bara 4 åk för det var 15 minus å blåste små spik i ansiktet när man åkte. inge skönt direkt.  det räcker nog med dom 4 åken för att få träningsvärk imöra iaf. =) ronja kommer nog att ha mycket mer ont än mej. hehe


karl skulle ju vara med abbe å alma idag men det slutade med att abbe fick följa med sina fastrar på skridsko skolan för att alma fick feber i natt å snorig blev hon oxå så henne ville inte karl ta med. stackars min lilla alma! =( tycker inte om sjuka barn för jag blir så orolig för dom. samma med abbe fast han kan ju hantera det å det kan ju inte alma.


nu är karl på taket å ska försöka ta bort lite is, tycker inte om att han är på taket, inte för att han gör sig illa om han ramlar ner eftersom det är så mycket snö men ändå. jag är nog lite klen i nerverna eftersom jag blir orolig för precis allt men jag är ju inte gjord av sten då iaf. =) nu har vi snö som täcker hela vardagsrumsfönstret efter att karl skottat av taket.. så nu ser man inte så mycket genom det... leds på snö å nu vill jag ha sommar. =)


alma ligger nu å sover i min famn, funderar på att vila en stund jag oxå, var uppe med alma stort sett hela natten. det är inte lätt med feber å vara så liten.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards