Alla inlägg den 22 januari 2010

Av zanna - 22 januari 2010 08:40

det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist men jag skriver några rader ändå.


i onsdags så var jag å min my in till hudik, jag skulle på efterkontroll å jag behövde nån som kunna sitta med alma medans så my följde med. alma charmade in sig hos allihop på mvc. det är så roligt. =) sen så gick vi å shoppade upp almas presentkort å vidare till radjos för lunch med ruth. det var jätte trevligt. efter det så fick jag my till att boka en synundersökning för nu har hon börjat å schela..(stavas?) så pålördag så ska vi å kolla hennes syn. jag har sagt länge att det kan vara så att hon har dålig syn för hon får fort ont i huvudet om hon ligger å läser. det vore ju konstigt om hon inte har dålig syn eftersom övriga familjen har glasögon. mamma har, brorsan har väl haft tror jag, syrran har å jag har. så vi får se, hon prövade en massa medans vi väntade på vår tur å hon sa själv att hon såg ut som en "lärarinna" i glasögon. jag stod å skrattade breve henne hela tiden för  hon såg faktiskt ut som en sån. hihi


imöra så ska karl åka till hassela med erik å jag hade velat följa med med jag ska ju med my å så måste jag ju ha barvakt åt alma om jag vill åka så vi struntar i det helt å hållet. kan åka nån anna gång. =)


idag så händer det inte så mycket, ska bara vara hemma tror jag, om jag inte åker å hälsar på my. kan vara trevligt det oxå. =)


nä nu ska jag se om vi kan gå å lägga oss en stund till, sovit dåligt i 3 nätter nu pga mardrömmar. usch usch.. så jag är lite trött. =( int van att vara det så det känns jobbigt. men men..


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards