Alla inlägg den 18 januari 2010

Av zanna - 18 januari 2010 20:40

idag är det månda å alma är 11 veckor. tycker att tiden har gått jätte fort, det känns som om det var igår som hon föddes. =) =)

hon växer å blir större för varje gång man tittar på henne. det känns som så iaf. =) var till min my idag å hon tyckte att hon växt hur mycket som helst sen hon träffade henne sist å det är inte så många dagar sen. långa ben precis som mej. hihi.

på onsda så ska vi in till mvc på efterkontroll å barnmorskan som jag har bad mej ta med alma så hon fick se henne så my ska oxå följa med så nån kan sitta med henne medans jag gör det jag ska göra.. usch tycker inte om att lägga mej i den där stolen. fy fy fy... å sen ska vi äta lunch med ruth å efter det så ska jag å my ta en vända på stan, eller vi ska handla upp almas present kort så hon fick i julas. =) skoj skoj.


igår så hann jag ju inte skriva så mycket för ovansjö folket kom ju mitt upp i allt. =) vi åkte lite skoter å det var jätte skoj, medans barnen turades om så åkte dom skidor emellan. det var nog skoj tyckte alla tre. =)


nä nu har jag inte så mycket mer att skriva, det har inte hänt så mycket. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards