Alla inlägg den 7 april 2010

Av zanna - 7 april 2010 14:17

idag när jag var till min my på jobbet så sa hon att bemmaningen nog ringer ut vikarierna via medvind å där är inte jag med så jag ringde upp å frågade om det var så å my hade rätt. jag sa som det var att jag var fast anställd men att jag inte är med i medvind än bara för att jag han gå hem på mammaledigt när dom började med det. så jag finns till lör å sön med jobb om det skulle vara så att dom behöver folk å tro det eller ej med det gick knappt 30 min innan dom ringde upp å frågade om jag vill jobba i helgen. jiippii jag ska få jobba, på fel avd men det gör ju inget för det är ju pengar. men jag kommer att få börja om från skratch med boendena eftersom jag inte jobbat på den avd på typ 2 år eller nå sånt. =) =) har ju varit hemma från min avd i 10 månader nu så nu vill jag ut å tjäna lite extra pengar. kan behövas oxå eftersom vi har ett dop i slutet på maj. =) =)

å kan man vara såhär glad för att få jobba eller??? kanske jag som är knäpp men det ska bli skit skoj. hihi


nä nu ska jag ut å sätta mej på bron å njuta av den lilla sol som syns. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 7 april 2010 09:52

...är inbjudningarna till dopet klara å ska lägga på lådan idag. så innan veckan är slut så har dom som skall skickas kommit fram. resten ska jag ge till dom som bor nära. å det är typ min mamma, min my, karls föräldrar å syskon å två kompisar. så nu behöver jag inte tänka på det. =)


nu sitter jag å väntar på att alma <3 ska vakna så jag kan fara till siv å rune en sväng å sen vidare till gnarp. ska till hilda å lämna två bikinis till ida å sen hämta abbe på dagis. sen har jag ingen aning om vad vi ska göra. hem å hänga tvätt.


igår så fick jag för mej att vi skulle möbler om på övervåningen men när vi mätte å kollade var vår säng fick plats så tappade jag lusten. vi ska ta tillbax det större sovrummet som abbe har nu men det finns det ju inte en rak vägg å vår säng är 1 dm för hög för att kunna ställa den där vi hade vår andra säng förut. =( å så måste vi ha min garderob på den bredare väggen för annars får vi inte plats med den heller. å vad jag är leds. det är meningen att abbe ska få vårat bara för att då kan han ha sängen innanför det stora för att han ska kunna ha det större som lekrum. för till sommaren är tanken att alma ska ta över gästrummet å få ett helt eget rum. å gästrummet ska ner till datarummet. men nu vette faan om jag vill göra så.. känns nästan som om jag skulle kunna kapa av benen till vår säng för att den ska få plats vid snedtaket. men men.. det ordnar sig väl det oxå..


nä nu ska jag ta å göra lite nytta. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards