Alla inlägg den 25 mars 2009

Av zanna - 25 mars 2009 09:34

idag så vaknade jag halv sex av att jag måste gå å pinka. sen var det tji å somna om man jag tror jag lyckades för jag vaknade av att abbe lekte å sa "nej nej" men sen måste jag ha  somnat igen. men vaknade strax efter åtta så jag fick sova lite idag iaf men tvingade mej kvar i sängen tills halv nio. ganska bra gjort av mej. =) så nu sitter jag här igen å skriver några rader. har startat en tvätt så snart ska jag duscha å sen göra rent våffelgärnet. vi ska äta våfflor på jobbet ikväll så vi ska ta med oss våra så det går fort att göra dom. ska jobba till 24 idag å jag gruvar mej för det. jag hoppas att tiden efter 21 går fort bara. ska jobba med mamma så det ska nog gå bra.


ringde till syrran igår men hon jobbade som vanligt, det gör hon jämt när jag ringer så jag fick prata lite med roger då istället. jag har inte pratat med syrran på jätte länge så nu vill jag göra det men det verkar omöjligt. det är nästan så att jag måste åka dit för att få en chans å surra lite med henne. men man åker inte till östersund bara för att få prata lite, det känns så långt. hihi


om en vecka så åker vi till fjällen, det ska bli så skönt att få komma bort en stund. jag fattar inte men tiden går så sakta nu för tiden. jag vill att snön ska försvinna lite fort nu så det blir vår å sen sommar. vill ha semester nu. men det känns så himla långt dit tack vare snön men det är ju april snart å då är det bara två månader kvar till semestrarna börjar. =) jiippii!!!!! synd bara att jag å karl bara har två veckor tillsammans. dom har ju lagt semestern lite konstigt i år så alla går efter midsommar.. men men det är bara att härda ut.


igår så var abbe med sin kompis jon, jag ringde dit å pratade med hans mamma å frågade hur dom hade det å då ville inte abbe komma hem. han å jon hade det jätte skoj. så karl fick plocka upp honom när han kom hem från jobbet. när abbe kom hem så gjorde han inge annat än å prata om jon så det blir nog mer leka för dom två. jätte bra tycker jag, tycker inte att man ska binda sig med en kompis utan kunna leka med fler än en eller två. jons mamma tyckte oxå att det var jätte bra så hon tyckte att vi skulle bestämma nån mer dag å nu när vi inte har katterna längre så kan ju jon komma hit å leka oxå. jon är jätte allergisk mot pälsdjur så det har knappt gått att han har kommit hit på kalas utan att bli dålig men nu går det ju kanon. han za: tur zanna att jag fick leka med jon, jag tycker om dej!

han är så söt!!! <3


nä nu har jag inte så mycket mer å skriva...


älskar er karl å abbe!


puss å kram till övriga.


Ovido - Quiz & Flashcards