Alla inlägg den 26 mars 2009

Av zanna - 26 mars 2009 19:32

den här dagen har varit skoj, men hade så himla tråkigt fram till 14 ungefär.

var till anna å drack  lite kaffe å så sålde jag en mobil till henne. så jag tjänade in 750 kr. skit bra!


vid fyra så for jag å hämtade lille babbel på dagis å sen for vi hem, han ville leka med laban men jag sa att vi hade besök å att det var nån som ville leka med han. när vi kom hem så stod sara på gården å abbe blev överlycklig när han såg adam å alwin, det har varit full fart sen dom klev innanför dörren tills för en stund sen. adam somnade med alla kläder på när han kom hem å abbe sover nu han oxå. jätte kul å se att dom blir helt slut för då märks det att dom har haft det skoj å det är ju huvudsaken. olyckligt nog så var det några leksaker som gick sönder men det var inte av nån kvalite så det gör inte så mycket, karl skulle försöka att laga det annars så får han önska sig nya när han fyller år. =) å dessutom har han leksaker så det står utöver öronen på honom så det var heller ingen skada skedd att mista två. =)

 medans barnen hade fullt upp med att leka så satt vi vuxna å spela UNO. det är jätte skoj, vi hann inte spela klart för karl skulle till hudik å sara hem med barnen.  får ta slutat en annan gång. =)


imöra så är det freda å jag är ledig då oxå, jobbar i helgen. imöra så är vi ett gäng som ska göra nå mycket roligt, vi ska festa. =)

hoppas bara att det blir lika skoj som vi förväntar oss. hihi


nä nu har jag inte så mycket mer att berätta. =)


älskar karl å abbe!


puss å kram till resten! <3

Ovido - Quiz & Flashcards