Alla inlägg under april 2010

Av zanna - 14 april 2010 16:10

idag så har jag varit med alma <3 på vaccination å läkarundersökning. hon hade gått upp 1 kg sen sist å det känns jätte bra. =) läkarundersökningen var utan anmärkning å sen var det dags för sprutor. usch å fy vad hon skrek å jag var nära till tårar. hatar sprutor å jag fick åka själv men nån gång ska väl jag lära mej oxå. =( att ta med abbe är ingen konst, han säger knappt aj när dom har stuckit honom. han är verkligen super duktig! =)


idag så har jag en så sjukt verklig känsla av att nånting kommer att hända någon, det är ingen bra eller positiv känsla, nånting illa kommer att ske men jag har ingen aning om vad. jag brukar ha rätt när jag har såna här känslor... jag hoppas verkligen att det håller mej karl alma å abbe utanför.

obehagligt kan man säga att det är. hoppas bara att jag har fel..


nä nu ska jag ta å fortsätta med mitt innan karl <3 kommer hem. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 13 april 2010 16:16

nu är jag mycket bättre än vad jag var i morse. det blev så illa att jag fick be farmor ha lilla alma. å fy vilket dåligt samvete jag fick över det. karl kom hem tidigare på lunch för att han ville se hur jag mådde å när han kom hem låg jag fortf å vilade. det är första migrän anfallet jag haft sen alma kom å det tackar jag för kan jag säga. faan inge skoj, tog en tabb till strax innan jag hämtade alma å nu är det nästan helt borta. =)


ska hm till farmor å äta midda när karl kommer hem. =) ska bli skönt att inte göra mat faktiskt. man blir ju alldeles mossig i huvudet efter ett migrän anfall å man kan inte tänka klart. =)

sitter å kollar på alma nu som ränner runt som en liten galning i gåstolen. =) så skoj å kolla på henne. just nu har hon kört fast i sen korg med leksaker i. hon blir så arg när hon kör fast å inte tar sig därifrån. VILJA tror jag det kallas. hehe så söt så söt. <3 <3 <3


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 13 april 2010 08:21

idag så blir det nog ingen bra dag.. vaknade med huvudvärk när jag gick upp med alma vi 04 å jag tänkte att jag kanske kunna sova bort den men när karl väckte mej så hade den baa blivit värre. känns som ett migrän anfall som man vill vila bort eftersom inget hjälper mot det men det kan jag ju inte göra. jag har ju alma jag ska ta hand om. =) =) kanske får vila en stund när jag lägger ut alma i vagnen för en sov stund. men då har jag säkert komma på en massa annat som ska göra.


igår så var jag väldigt kreaktiv, jag hade hämtat kartonger på jobbet för att jag ska slippa alla papperspåsar med kläder efter abbe å till alma. så jag packade ner nästan alltihop i kartongerna å fick undan mycket. men det är fortf lite kvar. när karl kom hem så gick vi igenom en massa annat som jag vill slänga men jag vågade inte förns han kollade igenom vad han tyckte skulle vara kvar. slängde en massa skor, vilka är hela, vilka är trasiga, vilka kan gå i arv till alma..istället för 2 jätte påsar med skor blev det bara en halv när vi var färdiga. varför spara på allt sånt som inte går att ha..? sitter å funderar på var jag har gjort av alla kläder efter abbe från 104 å uppåt.. jag vet att jag har stoppat undan det men jag vet inte var.. snacka om att vara glömsk.. =) =) =) har fått byta strl till alma nu igen. hon växer så det knakar. =) jätte långa ben så hon har större nertill än upptill. på vissa bodys har hon fortf 56 medans det är 68 i ben. precis som sin mamma, jag har oxå två meter ben men ingen överkropp. =)


nä nu ska jag ta en kopp kaffe å hoppas på att huvudet blir som vanligt igen. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 12 april 2010 16:54

har insett att det där med lösen är värdelöst, vill kunna skriva här så att mina släktingar som inte bor här kan läsa vad som händer här i mitt, karls, abbes å almas liv. så jag vill inte ha ett lösen som ändå kommer att komma ut hur jag än gör...

så dom som läser här å dom som INTE är kompisar till mej ska fullständigt skita i vad jag skriver. å är det så att dom tycker att jag skriver sånt som är fel så bryr jag mej inte om det heller å är det så att folk tar åt sig v vad jag skriver så får det vara så oxå. jag skriver inget som är personligt inriktat om jag inte skriver namnet eller initialerna.


idag har det skett ett gigantiskt missförtånd, det är jag i vanlig ordning som missförstår allt. förlåt för det.. men men... taht´s life shit happends..


nu ska jag ta å roa mej lite med alma innan de är dags för midda. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 10 april 2010 19:02

idag så har jag jobbat å det var skoj att vara tillbaka. =) gick överförväntan bra å jag är nöjd. =) känner ju inte alla nya boenden så det var att börja om helt. men bra personal som fattade att jag kunna behöva en knuff å bli tillsagd om vad jag skulle göra å inge gnäll heller. =) så imöra är jag back in buisness på riktigt å hoppas på att jag är självgående. =)


har även flyttat på 4 st soffor idag å det var mer krävande. upp å ner för trappor å tungt men nu är det klart så det ända vi ska göra nu är att bära in bäddsoffan på abbes rum. men det tar vi nån annan dag å nån annan helg. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 8 april 2010 14:25

sitter hemma idag, tog mej en promis förut när solen tittade fram men men när jag gått ett par 100 meter så gick den i moln. =( tråkigt. karl kom hem å vi åt lunch å sen satte vi oss i varsin bil å for till gnarp, jag hämtade abbe å karl tillbax till jobbet.

abbe ville gå till en kompis när han kom hem så nu är han hos mickels å leker med kim å wilma.


har inte hänt så mycket mer idag å inte blir det väl så mycket mer idag  heller för den delen.. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 7 april 2010 14:17

idag när jag var till min my på jobbet så sa hon att bemmaningen nog ringer ut vikarierna via medvind å där är inte jag med så jag ringde upp å frågade om det var så å my hade rätt. jag sa som det var att jag var fast anställd men att jag inte är med i medvind än bara för att jag han gå hem på mammaledigt när dom började med det. så jag finns till lör å sön med jobb om det skulle vara så att dom behöver folk å tro det eller ej med det gick knappt 30 min innan dom ringde upp å frågade om jag vill jobba i helgen. jiippii jag ska få jobba, på fel avd men det gör ju inget för det är ju pengar. men jag kommer att få börja om från skratch med boendena eftersom jag inte jobbat på den avd på typ 2 år eller nå sånt. =) =) har ju varit hemma från min avd i 10 månader nu så nu vill jag ut å tjäna lite extra pengar. kan behövas oxå eftersom vi har ett dop i slutet på maj. =) =)

å kan man vara såhär glad för att få jobba eller??? kanske jag som är knäpp men det ska bli skit skoj. hihi


nä nu ska jag ut å sätta mej på bron å njuta av den lilla sol som syns. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 7 april 2010 09:52

...är inbjudningarna till dopet klara å ska lägga på lådan idag. så innan veckan är slut så har dom som skall skickas kommit fram. resten ska jag ge till dom som bor nära. å det är typ min mamma, min my, karls föräldrar å syskon å två kompisar. så nu behöver jag inte tänka på det. =)


nu sitter jag å väntar på att alma <3 ska vakna så jag kan fara till siv å rune en sväng å sen vidare till gnarp. ska till hilda å lämna två bikinis till ida å sen hämta abbe på dagis. sen har jag ingen aning om vad vi ska göra. hem å hänga tvätt.


igår så fick jag för mej att vi skulle möbler om på övervåningen men när vi mätte å kollade var vår säng fick plats så tappade jag lusten. vi ska ta tillbax det större sovrummet som abbe har nu men det finns det ju inte en rak vägg å vår säng är 1 dm för hög för att kunna ställa den där vi hade vår andra säng förut. =( å så måste vi ha min garderob på den bredare väggen för annars får vi inte plats med den heller. å vad jag är leds. det är meningen att abbe ska få vårat bara för att då kan han ha sängen innanför det stora för att han ska kunna ha det större som lekrum. för till sommaren är tanken att alma ska ta över gästrummet å få ett helt eget rum. å gästrummet ska ner till datarummet. men nu vette faan om jag vill göra så.. känns nästan som om jag skulle kunna kapa av benen till vår säng för att den ska få plats vid snedtaket. men men.. det ordnar sig väl det oxå..


nä nu ska jag ta å göra lite nytta. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards