Alla inlägg den 19 maj 2011

Av zanna - 19 maj 2011 15:09

idag så har jag varit med alma på förskolansdag. hur trevligt som helst.=)

synd bara att alma var på världens sämsta humör å bara hände å klängde på mej, fick bära henne mest hela tiden. =(

hon vaknade tidigt å så for pappa å abbe till skola/jobb å hon fick inte följa med som hon brukar å då blev det fel sen..

min dag började heller inte så bra. när vi skulle till å åka så hade karl glömt å sätta tillbax almas stol i bilen så jag fick göra det så hon satt ju som en kråka när vi skulle fara, å ingen jacka hade hon heller för den låg i audi´n å den hade ju karl, alfonz ville inte äta imorse å var sur å grinig så han fick fara till mormor å vara där istället för att hon skulle följa med. abbe var på bra humör å hade urkul så det kändes ju bra iaf. =) han kom hem å berättade hur kul det var å att glasbilen kom osv. =) roligt å se hur nöjd dom kan vara för så lite. =) =)


igår så var det fint väder så vi var ute nästan hela dan, jag vände ryggen till i 1 min å går in å när jag går ut igen så ser jag alma komma gående alldeles svart om händer å kring munner, då har hon varit å stoppat in båda händerna i båda avgasrören på celican å sen ätit på händerna.. jag kunna ju inte annat än å skratta men det var ett väldans jobb å få ren henne sen.. men det gick efter många om å men å lite grin å skrik från hennes sida.


ikväll så ska jag med gun på vårruset, jag ska försöka mej på å springa det så jag hoppas att mina fötter håller för det så jag inte får ännu mer skavsår. =) det är några år sen sist jag sprang det men då kom jag i mål så då ska jag väl kunna göra det nu oxå. =) annars får jag väl gå då om jag inte skulle orka. =)


nä nu ska jag a å roa mej med lille alfonz innan donnan vaknar. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards