Alla inlägg den 26 maj 2011

Av zanna - 26 maj 2011 21:18

idag så har båda barnen varit tagna av vaccineringen från igår. alfonz somnade vid 20 igår å fick i han lite lite mat vid 22 nånting så sen sov han igen å jag väckte honom strax efter 08 imorse. alma blev väckt hon oxå av brorsan men åkte i säng igen vid 09.30 å vaknade inte förns 11.45 stackars barn som måste bli utsatta för dessa vaccinationer å sen måste dom må dåligt men det är ju ett nädvändigt ont. man vill ju inte att dom ska blir sjuka för att dom inte fått vaccinet.

vi fick oss en liten prommis med kristina med barn iaf å jag har fått låna en underbar sele av henne för våran vet jag inte hur den fungerar å hur man spänner fast den utan att det känns som om barnet ska åka i backen. gammal gammal sele. tack för att jag  får låna din kristina! =) när vi gått klart så bjöd jag på kaffe å så fick philip å alma leka lite, lucas sov bort hela lekstunden å var vaken en stund i slutet. vi har fått vara modeller allihop för kristinas kamera åkte fram så nu väntar jag ivrigt på att hon ska lägga ut bilderna. =) spännande. =)

abbe var i vanlig ordning hos jon så han missade allt men han ville inte följa med på prommisen så då tvingar jag honom inte men han blev sur när han fick reda på att philip å lucas hade varit här å lekt med alma för det hade ju han oxå velat. =) men det blir ju fler gånger. =)


ikväll så har jag å abbe varit på villervallen å grävt ner däck å stubbar så barnen får nå mer å leka med. det var en annan mamma där oxå så abbe lekte med hennes "son" så dom såg vi inte så mycket av men den lilla killen ville träffa abbe mer så det får vi väl ordna. =) abbe ville träffa honom igen oxå. =)


nä nu ska ja ta å kolla igenom lite bloggar å lite annat. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards