Alla inlägg den 23 maj 2011

Av zanna - 23 maj 2011 10:33

i fredags så fyllde karl år så vi började dagen med att stressa. vi åt frukost å for å lämnade alma å alfonz hos mormor å så for jag å abbe til stan för att fixa presenter till karl. å så gjorde vi en massa annat när vi ändå var i birsta.

for tillbax till gnarp å hämtade dom två små å sen hem å äta lunch å fixa iordning tills karl kom hem. jag var in på blomster affären å skulle fixa blommor till karl som dom skulle åka med till honom men jag tror att dom missförstod mej, jag skulle skicka ett bidrag till en fond till en begravning å det kan vara så att dom skickar blommorna (till karl) samma dag som begravningen är så dom får på sig till den dan sen läre jag åka å fråga var bommorna tagit vägen.

det blev inge firande för karl förns på lördan så då kom alla hit å vi grillade å hade det trevligt. =)

jag skulle egentligen ha åkt på brännbolls turnering då men den bev inställd så då var jag med å kalasade istället. =)


igår så var vi bara trötta så vi var lata hela dagen. jag städade undan å diskade å grejjade men sen så gjorde vi inte så mycket mer. jag tog en liten liten prommis med kristina för jag hade ingen ork till nån längre men ikväll så hoppas jag att vi kommer iväg på en längre. =)

slet av min stegräknar i fredags så den räknar inte rätt heller så jag ska åka med den till karl på jobbet idag så han kan laga den så jag får rätt antal steg. annars blir det ju inge bra. =)


nä nu ska jag ta å göra lite nytta medans jag kan. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss å kram

Ovido - Quiz & Flashcards