Alla inlägg den 24 maj 2011

Av zanna - 24 maj 2011 16:18

nu är det full fart hela dagarna, det har det varit länge men det börjar kännas nu när barnen vill vara ute hela tiden å jag inte riktigt hinner med att passa alma så då tvingar jag henne inne å låser dörren, så är det nästan hela tiden nu. hon får passa på å vara ute när karl är hemma. =(


imöra så ska dom två små vacccineras, å alma ska även ha läkarbesök, vägas å mätas. får se hur stor hon är nu. =) hon är liten för barn i hennes ålder så vi får väl se om dom klagar på det. =( hoppas att dom båda slipper feber men jag kan nästan säga til 100% att alma får det. men men..


idag så fick jag en inbjudan av en tjej på facebook om en mammaträff för några i gnarp, hon är nyinflyttad å känner inte så många så hon har startat det här själv. tänkte ge det ett försök å se om det är nå annars har jag ju prövat iaf.


har gått å skaffat mej halsbränna känns det som, jag som inte vet hur det är å ha det när jag INTE är gravid så det är en ny upplevelse. men så som jag stressar runt hela dagarna är det inte så konstigt om jag får hasbränna å att jag inte har fått magsår är väldigt konstigt. men det blir till att ta det lugnt nu så kanske den går över. halsbrännan alltså. =)


nä nu ska jag ta å göra lite mat så det blir nån ordning på den här dan oxå. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards