Alla inlägg under mars 2009

Av zanna - 15 mars 2009 09:07

... att jag skulle få sova ut idag men vaknade kaver över sju å kunna inte somna om så det var bara till å kliva upp. ska jobba ikväll så jag kommer förmodligen att vara skit trött ikväll... =( men men..


igår så jobbade jag oxå å när jag slutade så for jag till mamma å åt å sen vidare till sjukhuset i sundsvall, var å hälsade på kjell. han har bytt knä led. han mådde ganska bra å var vid gott mod. han kunna gå redan efter OP så det var ju bra. slutar han å blöda bara så skulle han få åka hem idag. han trodde att han skulle få stanna till mitten av nästa vecka men det behövde han inte. å det  var ju bra. =)


nu är de bara två dagar kvar innan jag vet hur det blir med allt. hoppas bara att jag får som jag vill. =)


igår så var det melodifestivalen å det var heltklart FEL låt som vann!!!!! hur kan det svenska folket rösta som dom gjorde. men hörde ju inte ens texten ju... dåligt! men men... hoppas att övriga världen tycker den är bra så kanske vi vinner eurovision. inte för att jag tror det...


nä nu tror jag att jag ska slänga mej in i duschen å klä mej så det blir nån ordning. =)


älskara karl å albert!


puss å kram till övriga. =)

Av zanna - 12 mars 2009 11:46

.. till Louise å Thomas som fick en liten flicka idag. =)

Jätte skoj å är verkligen glada för deras skulle.

kände på mej att det hade hänt nå så jag skickade ett sms å frågade om det hade blivit nån bäbis än å det hade det. tänk vad rätt jag hade. =) jag måste ha ett 6e sinne så är det bara. det är inte första gången jag känner på mej nå som stämt in. hihi om man nu kan ha ett 6e sinne.


är ledig idag, sitter hemma själv. funderar på om jag ska ta ett varv med dammsugaren å skura lite men jag har inte hittat motivationen än. har ju hela dagen på mej så jag kanske hittar den snart. =)


ännu ett grattis till er!


puss å kram =)

Av zanna - 11 mars 2009 10:43

... går så sakta. jag är leds på vintern å vill att det ska bli sommar men som det känns nu så kommer det att dröja mycket mycket länge innan vi har kommit dit. =(

jag har börjat med en nedräkning, det är sex dagar kvar till D-DAY 2. det går som det ska å jag hoppas att det fortsätter så. =) ni är bra nyfikna på vad jag håller på med va??? hihi

jag kommer inte att säga nå förns allt är klart å så vill jag slippa allt prat runt omkring. jag har vissa speciella som jag har berättat för å dom stöttar mej i det här. vissa är väl kanske lite pessimistiska men vad faan. det är jag som bestämmer vad jag vill göra å that´s it!

till  SS du är en fantastisk människa å tack för att du finns. vad skulle jag göra utan dej? =)  du är den allra bästa kompis som finns i min närhet! =) så stanna kvar där du är! hihi


snart så ska jag gå till grannen, vi ska jobba ilag ikväll å vi kör varannen gång som vi jobbar i lag. skönt. =) det var annelies idé att vi skulle göra så å det är ju perfekt. vi bor på samma ställe å jobbar på samma ställe så varför inte.


nä nu har jag inte så mycket mer att säga så nu slutar jag här. =)


ÄSKAR KARL Å ABBE MEST AV ALLT Å JAG VILL ALDRIG VARA UTAN ER! <3 <3


puss å kram till alla som tar mej för den jag är. =)

Av zanna - 9 mars 2009 11:25

idag så är jag ledig, 4 dan i rad. =) mycket skönt.

sitter hemma själv nu för abbe är på dagis å karl jobbar. ganska skönt det oxå men lite tråkigt är det. har ju inge å göra. vet inte vad jag ska gör heller för de flesta jobbar ju. skulle ju kunna åka till bergsjö å umgås lite med louise. hon är bra gullig hon. det var jätte längesen jag träffade henne innan jag träffade henne i lördags. tror jag träffade henne sist när jag var sjukskriven kanske att jag träffade henne en gång på bergesta oxå.


jag har en oro i kroppen som inte är av dess like. jag har en känsla av att något kommer att hända. jag vet inte vad å jag vet inte med vem men äckligt skumt är det. jag hoppas att jag har fel!


abbe kom ju hem igår. skönt att ha han hemma igen. =) <3

jag hade huvudvärk å var jätte trött så jag låg å vilade när han kom. han kom upp till mej å berättade att han är hemma å att han saknat oss. skit söt den ungen! jag frågade vad han hade gjort när han varit borta å han sa: jag har varit hos mormor... å så har jag varit hos mormor.

full fart var det iaf från minut 1 tills han gick i säng vid 21.

han frågade vad han fick göra efter vi hade ätit midda å vi sa bestäm själv. jag sa att han kunna ju ringa till laban å kanske leka med han å det ville ju abbe förstås. så han klädde på sig å gick till laban. vi stoppade en ficklampa i overall fickan som han kunna ha när han gick hem så han såg nå. vi har inga lampor efter vår lilla väg så det är kolsvart.


ringde syrran igår å frågade ifall amanda å rasmus kom hem ordentligt å det hade dom gjort. skönt. syrran hade inte tänkt på att ringa hit å säga att dom  var hemma välbehållna. amanda glömde ett bälte å en bolero men det var ingen panik att få det tillba så vi får väl ta med det till henne när vi far dit eller när dom kommer hit. =) amanda kollade en extra gång ifall att hon hade glömt nå men hon tänkte inte på att kolla på nervåningen å där i hallen så låg det. hihi

det var skoj å  ha dom här. amanda sa är vi var hon mamma att hon inte ville åka hem, hon skulle kunna bo i sundsvall. hihi låter bra det, då har dom ju inte haft tråkigt iaf.


sitter nu å kollar på tv, tv4fakta. karl kommer snart hem å ska äta lunch. =) <3


nä nu får det vara nog skrivet för idag.  kanske skriver nå mer ikväll när det har hänt lite mer. =)


älskar karl å albert mest av allt. <3 <3 <3 <3


puss å kram till mina nära å kära.

Av zanna - 8 mars 2009 18:18

idag är det sönda  å jag har inte gjort så mycket. vi var till birsta på förmiddan storhandlade å kollade på en säng till abbe men vi bestämde oss för att vänta med den. han kan ju ha sin ett tag till.

kom hem å då kom siv å rune, siv skulle låna datan så det fick hpn göra.

jag hade ont i huvudet å var skit trött så jag gick la mej å vila en stund. sen kom abbe hem å nu är det fullt liv i det här huset igen. =) <3


igår så var vi till hassela å faan så skoj det var. vi var tre bilar som for.

jag karl amanda rasmus å louise i en bil, my anna jon å sara i andra bilen, sara adam å alwin i den tredje bilen. jag sara adam alwin å amanda åkte pulka å det vr skit skoj. jag å sara delade på en pulka å det gick skit fort så när vi väl kom ner för backen så råkade vi köra rätt ut i barbacken med pulkan å gu vad vi skrattade. adam vägra åka med nån av oss men han roade sig själv genom att åka själv. jag tror att jag fick åka med honom första gången. =)

jag prövade även att åka på vanliga slalom skidor å det gick väl bra men jag hade lite svårt att svänga, jag är ju van att åka på blades så då är det inte så lätt. =) men jag lyckades att hålla mej på benen, amlade bara en gång å då råkade jag köra över karl för han stod i vägen för mej å jag kunna inte svänga. hahahaha förlåt för det. gu vad dom skrattade åt mej. =)

när vi var nöjd med pulkan så fikade vi lite, varmkorv med bröd å varm choklad. gu så gott det var. =) sen gick jag amanda adam alwin å louise å badade. louise satt å tittade på för hon ska ha barn om en vecka idag så hon fick inte bada ifall att hon skulle dra på sig nån infektion.

väl hemma så skickada jag rasmus in i en dusch å sen bar det av till mamma. rasmus å amanda skulle sova hos dom sista natten så mormor fick rå om barnbarnen. =)


påkvällen så bar det av till annes 40-års fest å det blev inte så mycket till fest av för mej för jag var så trött så jag for hem efter två timmar. jag var färdig för graven.. hihi helt slutkörd.


till SS. klanta inte till det nå mer gång. men jag hoppas att det gick bra med resten. =)


puss å kram till mina killar albert å karl!!!!!


Av zanna - 5 mars 2009 19:17

nu sitter jag hemma i soffan efter en dag jobb.

när jag kom hem så åt vi, jag, rasmus å amanda å efter det så for vi till ovansjö. vi skulle träffa ann å oskar. ann bjöd på en kopp kaffe å sen for vi till njurunda å badade. det var skoj. =)rasmus är inte riktigt klok för han hoppade från högast trampolinen. totalt orädd av sig. skit unge som skrämmer mej på det viset. =)


snart så ska vi fara till jobbet igen, mamma ska jobba i nattå dessutom så fyller hon år så vi ska dit å fira henne. jag my rasmus å amanda, karl kunna inte följa med för han skulle till hudik å simma å det är klart att det går före. =) han får vara med nästa år i stället. =)

var å köpte tre buketter blommor när vi ändå var i kvissle så jag hoppas att hon blir glad. =)


sara har tjatat på mej nu en stund att jag ska skriva blogg å nu gör jag det. =) happy now?? <3 3


imöra kväll så ska vi fara å bowla å det ska bli skit skoj. flera år sedan jag gjorde det sist. =)


nu har jag inge mer å skriva men hörs väl mer sen.


pusså kram

Av zanna - 4 mars 2009 20:38

nu är det sportlov å min syrras äldsta ungar är här, rasmus å amanda. det ska bli skoj å ha dom här. det tråkiga som är det är att abbe inte är hemma. rasmus frågade efter honom när vi kom hem. synd att de inte får träffas. vi har fullt upp hela helgen, imöra så får dom klara sig själva till jag kommer hem från jobbet kl 13 å på freda så ska vi förmodligen åka å bowla å på lördag så ska vi till hassela å åka skidor å bada. =)


idag så berättade min chef att jag har förlorat mycket pengar i lön. jag trodde bara att det handla om ett par tusen men det är mycket mer än så. jag har fått för lite i lön sen april 07 så nu hoppas jag att jag får det retraktivt. det skulle inte sitta fel alltså. =)


sara var hit en sväng idag å vi hade det trevligt. satt å prata som vanligt medans ungarna höll på med sitt. mycket trevligt. =)


nä nu ska jag ta å vara lite social med de här trollen som sitter breve mej. hihi


älskar karl å albert!

puss til mina närmaste.

Av zanna - 2 mars 2009 16:31

idag så har jag varit ledig å är det imöra oxå. så skönt efter en helgs arbete. =)


på onsdag så kommer rasmus å amanda, synd bara att abbe är hos sin mamma då för han tycker att det är roligt att vara med rasmus. amanda där emot har han bara träffat en gång. men men..


imöra är det D-day, jag hoppas att det kommer att gå bra, synd om det skulle bli nå konstigt.. jag funderar även på om jag skulle ta mej i kragen å skriva ett personligt brev nu när jag är ledig. måste ju ha ett sånt om jag ska söka til kursen jag vill läsa... får se om jag hittar motivationen till det.


idag så har jag varit till anna å hälsat på. dom kanske ville följa med till hassela i helgen å kanske till å med åka å bowla. blir skit skoj om dom gör det. =)


nä nu ska jag ta å börja med maten... skriver kanske mer senare..


till mina underbara killar! älskar er! puss å kram

Ovido - Quiz & Flashcards