Alla inlägg den 4 maj 2010

Av zanna - 4 maj 2010 18:25

blev inget kalasande för mej å alma, hon somnade så jag väcker henne inte för att gå å äta tårta. å abbe stckarn har fått feber han oxå nu å han håller med när vi säger att han inte är frisk.. så han blir nog hemma från dagis imöra. men kalaset det kunna han väl inte missa eftersom den bästaste av oss alla kommer att vara där, oskar med stort O! =) dom två är oskiljaktiga.


ska säga upp fyren platsen nu oxå eftersom det blir lekis till hösten, han blir hemma hela sommaren å jag vill inte ha en likadan sommar som i fjol så det har jag sagt ifrån till karl. så jag hoppas att han lyssnar på mej. inga två timmar hit å två timmar dit. abbe stackarn blir ju splittad.


nä nu ska jag ta å vila lite medans alma vilar. känner på mej att det blir en liknande natt i natt som det var i natt. =(


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Av zanna - 4 maj 2010 13:41

igår kväll så började alma å abbe att snora å ha sig, även att alma hade feber när hon gick i säng, hon fick sova i en kortärmad body så hon inte blev allför varm men det slutade med att jag var tvungen att ge henne alvedon iaf. stackarn vaknade vi 21.30 å var jätte varm å hon har sovit som en kratta i natt. abbe kom å la sig med oss vid 01 så det har varit en jobbig natt överhuvudtaget. alma som vaknat en gång i timmen å skrikit å abbe som tagit plats i sängen så jag blev utputtad.. *suck* det kommer att bli en lång dag.


abbe frågade mej igår när han skulle få träffa sin mamma för han saknade henne.. ja vad ska man säga mer än att jag inte vet.. jag hoppas att det blir snart eller att jag vet när så jag kan säga att den dagen får du äntligen komma å träffa din mamma. tycker lite synd om honom. dessa tre veckor har inte varit så lätta för honom. å sven å sussie vill han oxå träffa å att försöka förklara för honom varför han inte kan det är inte heller så lätt. han förstår inte riktigt. jag vet inte riktigt hur jag ska säga eller göra för att han ska förstå. stackarn.


idag så fyller svärfar år så ikväll så ska vi på kalas. får se hur mycket jag å alma orkar annars får vi stanna hemma å kanske gå dit imöra om hon är bättre.


nä nu ska jag försöka att få nånting gjort innan det är ddags att börja med midda.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards