Alla inlägg den 25 maj 2010

Av zanna - 25 maj 2010 19:11

det kommer nog att bli en bonde av alma, karl skruvade på klipparen på trädgårdstraktorn idag å när han var färdig så tyckte jag att alma skulle få prov åka å det gjorde hon å hon skrattade å flinade nästan hela tiden. det såg så himla roligt ut. knäppte lite kort på karl å henne när dom körde med den så bilder kommer sen. hon sprattlade som en tok rätt som det var å det såg ut som om karl hade lite problem med att hålla henne kvar i knäet. å så skoj det var att titta på dom.


idag så har jag å alma tagit en promis, det var så skönt ute så vi gick en sväng, när vi kom tillbax så gick vi till anna istället för hem, jag såg att hon å annelie höll på med nå ute så vi gick dit å fick oss en pratstund å lite kaffe. det är alltid trevligt med kaffe. =) =)

när karl for tillbax  på jobbet så gick jag å alma å la oss å vila, alma somnade men jag klev upp igen när hon somnat. jag hade inte ro å ligga kvar.


nu springer alma omkring i sin gå stol å jag sitter å gluttar på henne mellan raderna, hon rycker å sliter i allt hon får tag i "aj aj" är mitt mest använda ord just nu tror jag. =) nu har hon puttat babygymmet framför sig ut i hallen så nu kommer hon inte ut dit. =)


nä nu ska jag ta å vara lite social med karl som precis kom in. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards